Ja to mam szczęście do tego kanału - najpierw odbierałem go z karty MTV Unlimited, później jak kupowałem TNK HD to on też tam był dostępny, a teraz odbieram go w
DVL to jest bardzo fajny kanał - dużo ciekawych rzeczy można się z niego dowiedzieć. Jak prawie rok temu został usunięty z TNK HD, to się załamałem, bo to był jeden z lepszych kanałów w ofercie - na szczęście nic w przyrodzie nie ginie i go przygarnął do siebie
Na stronie kanału Da Vinci Learning można powiedzieć, że jest błąd, bo zamiast logotypu platformy Cyfrowy Polsat jest logo... Polsatu (), czyli kanału telewizyjnego http://pl.da-vinc...C3%B3w-dvl I to z odnośnikiem do strony polsat.pl, a nie cyfrowypolsat.pl
Nie wiem, czemu już nie działa, jeszcze kilkanaście minut temu działała ta strona, a teraz nawet jak w linku się wpisze pl, to ciągle przekierowuje na angielską wersję Widocznie akurat coś aktualizują tą stronę chyba - szkoda, że zapa nie zrobiłem Edit: Jest, trafiłem w Google Chrome
Moim zdaniem fajny projekt, mało mamy takich programów w polskiej telewizji, ale troszkę słabo rozreklamowany - a szkoda, bo więcej osób by wiedziało, że coś takiego w ogóle jest.