Telewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja Republika
Awatar
jestem zawsze
12-05-2013 10:51

do tego 3 punkty bym podchodził tak śmiesznie, NC+ przecież tego kanału chyba nawet nie chce?
Awatar
bardzo ważna osoba
12-05-2013 10:56

Gdzieś czytałem, że abonenci się domagaja TV Republiki w ofercie nc+.
Awatar
jestem zawsze
12-05-2013 11:41

no, szczególnie 500 osób na fanpage lol2
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-05-2013 11:53

Moi drodzy, nie bądźmy naiwni icon_smile. W życiu nie ma nic za darmo. Przypomnijmy sobie sytuację z Superstacją. Rusza kanał, ma ogólnie pod górkę, pojawia się Zygmunt Solorz, oferuje miejsce na platformie Cyfrowy Polsat, potem wsparcie finansowe, aż wreszcie przejmuje kanał. Po co? A no po to, żeby nikt mu za plecami konkurencji nie robił. A nie daj Boże, ktoś by to kupił, zainwestował i powstałby groźny konkurent. W przypadku TV Republika powtarza się ten sam scenariusz, o czym piszę już kolejny raz. Na razie Zygmunt Solorz uzależnia stację od siebie bez inwestowania gotówki. Ale wiadomo - mała stacja, bez większych pieniędzy na darmowe miejsce na satelicie się skusi. A może chcecie iplę do tego? A to macie. Tylko, że na tym się nie skończy, bo najpierw skończą się pieniądze i wtedy pojawi się "dobry wujek" icon_wink. I tutaj nie chodzi o włączanie kanału w skład Grupy Polsat czy dodawanie nazwy Polsat, a o kontrolę nad jego poczynaniami.
Awatar
bardzo ważna osoba
12-05-2013 14:16

Ale jak będzie w przyszłości, to trzeba będzie poczekać z kilka miesięcy, bo w przypadku Superstacji, to po ok. 7 miesiącach od startu, Zygmunt Solorz-Ĺťak kupił pierwsze 50% w Ster, a dopiero w 2009 roku przejął spółkę w całości, ale w przypadku Telewizji Republika może być szybciej, bo ta telewizja jest chyba mniej warta, a dla Zygmunta Solorza-Ĺťaka, to pewnie nie problem, przy takim majątku, i przy jednym zamachu mógłby łyknąć Telewizję Niezależną S.A.
wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-05-2013 15:48

Aktor Redbad Klijnstra znany z filmu "Młode wilki" i z serialu "Na dobre i na złe" będzie miał program w TV Republika pt. "Republika kultury".
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-05-2013 13:09

Tomasz Sakiewicz chce spotkać się z o. Tadeuszem Rydzykiem podczas zjazdu " Klubu Gazety Polskiej" .

Tomasz Sakiewicz, wiceprezes ds. marketingu i rynku abonenckiego Telewizji Republika, publiczne przekazał o. Tadeuszowi Rydzykowi, dyrektorowi TV Trwam, zaproszenie do wspólnej rozmowy. - Jest wspaniała okazja. W najbliższy weekend mamy zjazd Klubów "Gazety Polskiej". Będzie możliwość porozmawiania zarówno w gronie prywatnym, jak i na szerszym forum ludzi szczerze życzliwych dziełu o. Tadeusza Rydzyka. Zapraszam w sobotę lub w niedzielę rano do Kalwarii Zebrzydowskiej - powiedział Sakiewicz.

źródło : niezalezna.pl
bardzo ważna osoba
22-05-2013 13:28

Ja myślę że TV Republika i TV Trwam nie konkurują ze sobą jak twiedzi O.Rydzyk obie stacje wyznają jedną ideologię o której nie będe wspominał bo chyba każdy tu wie za czym się opowiadają wspomniane telewizje icon_smile
Udostępnij ten temat