Polsat 2

jestem zawsze
20-12-2011 21:05

Mam pytanie ktoś wie dokąd Polsat 2 będzie jeszcze powtarzał Rodzinę Zastępczą? A przecież sami się wycofali z produkcji dalszych losów Kwiatkowskich, Kossoni i Potulickich.Fajnie, że powtarzają, ale znając życie niedługo zapewne zakończą.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-12-2011 21:09

Do końca świata icon_green. Wątpię, żeby kiedyś zrezygnowali z tego serialu, tak jak nie zrezygnują z m.in. "Kiepskich", "Samego życia" i "Daleko od noszy". Muszą przecież czymś wypchać ramówkę icon_wink.
jestem zawsze
20-12-2011 21:11

Ale dlaczego zakończyli produkcje tego serialu? Przecież teraz powtórki sadząc po opiniach na Filmweb.pl sporo ludzi ogląda. Powinno się nakręcić odcinek w którym by wspomniano Dziadka Kuby i Ankę .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-12-2011 21:14

Mylisz kanały icon_smile. Polsat to Polsat, a Polsat 2 to Polsat 2. Polsat produkuje, a Polsat 2 powtarza. Z produkcji rezygnował główny Polsat, a Polsat 2 powtarza sobie to, co mają. A Polsat zrezygnował z produkcji, bo oglądalność na jego antenie była mała. Może powtórki w Polsacie 2 mają dobrą widownię, ale Polsatu 2 nie stać na realizację nowych odcinków.
Awatar
przyjaciel strony
20-12-2011 22:17

Nie wiem czy już pisałem, ale moim zdaniem najlepszą pozycją w ramówce Polsat2 jest program "Oblicza Ameryki" produkowany przez jedną z lokalnych firm polonijnych(bodaj z Chicago).
Polecam każdemu kto chce zobaczyć jak radzą sobie nasi rodacy po drugiej stronie Atlantykuicon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-01-2012 17:04

Jako, że urodziny Polsatu 2 się zbliżają, to powspominajmy icon_wink. Fragment ramówki z 30 czerwca 2003 roku:

17:00 Aficionado
17:30 Magazyn katolicki
18:00 Najzabawniejsze zwierzęta świata
18:30 Komicy występują w Polsacie
18:45 Cartoon Network
19:15 Pasmo informacyjne
19:40 Świat według Kiepskich
20:05 ViP
20:35 Graczykowie
21:00 Dziennik
21:30 Najzabawniejsze zwierzęta świata
22:00 Magazyn sportowy
22:45 Czas na kabaret
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-03-2012 19:39

Mam taką propozycję, nie wiem czy jest wg wasz słuszna ale ja uważam ją za zasadną. A mianowicie, uważam że Polsat 2 powinien zmienić nazwę na Polsat Seriale dlaczego tak uważam? Kanał Polsat 2 praktycznie cały czas antenowy przeznacza na odtwarzanie powtórek seriali które kiedyś ukazywały się na antenie Polsatu głównego oprócz nich pojawia się kilka innych programów ( Państwo w Państwie, Copernicus, Oblicza ameryki ). Gdyby dyrekcja Polsatu 2 skupiła się na odtwarzaniu wszystkich kultowych seriali Polsatu ( np. miodowe lata, graczykowie, 13 posterunek, dziki, duża przerwa, i kto tu rządzi, agentki, ekipa, fala zbrodni itp. ) czy to nie byłoby lepsze od ciągłych powtórek rodziny zastępczej ( którą uwielbiam oglądać - ale oglądanie tego serialu non stop nie jest przecież możliwe ) i do tego nowe logo + oprawa. co wy na to???icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-03-2012 19:45

Chyba zapomniałeś, że Polsat 2 to stacja polonijna, dla Polaków za granicą, tak jak TVP Polonia. Polacy za granicą nie chcą oglądać samych seriali, chcą też publicystykę czy "Wydarzenia" icon_smile.
Udostępnij ten temat