Ale trzeba trochę poczekać, bo jeśli to prawda , że Eleveny kupiły F1 , to może jeszcze nie wszystko stracone. Może być przecież tak , że Eleveny odsprzedadzą F1 pod warunkiem dołączenia ich kanałów TV do CP
To nie jest prawda. Gdyby Eleven kupiło F1 to by się tym pochwalili. Mija miesiąc od opublikowania tego newsa przez ten serwis i nic takiego nie miało miejsca. A jakimś pucharem Francji Eleven się chwalił na praw i lewo miedzy czasie.
Ale trzeba trochę poczekać, bo jeśli to prawda , że Eleveny kupiły F1 , to może jeszcze nie wszystko stracone. Może być przecież tak , że Eleveny odsprzedadzą F1 pod warunkiem dołączenia ich kanałów TV do CP
Czyli może być tak jak myślę: najpierw dobrali się do nc+ i uzyskali tam miejsce a teraz pozabierają trochę Poslatowi (F1 czy inne sporty motorowe) i mają nadzieję na dostanie się do CP
Pytałem się @Karola296 który prowadzi bloga cyrkf1.pl na Twitterze o F1 i mi odpisał że "Wszystko wskazuje na Polsat. Jeśli przedłużyli umowę, to dowiemy się tego pewnie w drugiej połowie lutego."