. Było już coś takiego na poprzedniku, czyli kanale Info. To bardzo dobre rozwiązanie, bo nie marnuje miejsca na transponderach, a kanał jest wolny od 05:00 do 23:00, więc spokojnie można by tam emitować sport
. Ale to tylko moja propozycja
.
redakcja tvpolsat.info
. Było już coś takiego na poprzedniku, czyli kanale Info. To bardzo dobre rozwiązanie, bo nie marnuje miejsca na transponderach, a kanał jest wolny od 05:00 do 23:00, więc spokojnie można by tam emitować sport
. Ale to tylko moja propozycja
.
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
Tylko, że chyba w czasie transmisji powinni jakoś zmieniać uprawnienia na kanał Dla Abonentów, bo normalnie to chyba wszyscy abonenci CP mogą go odbierać 
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
Także nawet już teraz mogliby zacząć tak robić
Bo na pewno wiele transmisji będzie się pokrywało, bo przecież sportowe kanały Polsatu transmitują i ligę rosyjską i ukraińską, Eredivisie, T-Mobile Ekstraklasę, siatkówka dochodzi do tego, także mnóstwo naprawdę ciekawych transmisji często pokrywa się w weekendy
Kiedyś nawet podobna sytuacja była na konkurencyjnej platformie, tyle że oni zrobili osobny kanał uruchamiany w weekendy, Canal+ Weekend chyba 
redakcja tvpolsat.info
, a pojawią się prawdziwe newsy
.
piszę coraz więcej
jestem zawsze
Warto dodać, że Ola Szutenberg ma za sobą karierę sportową, tj. była gimnastyczką artystyczną. Poniżej oczywiście parę zrzutów z Olą Szutenberg.