..oraz Ibiszem. Program powinien prowadzić Gąsowski z jakąś panienką, nie mam pojęcia jaką, może Popielewicz?
Nie oni. Troszkę się zawiodłem (mam nadzieję, że to tylko plotka).
Obym nie zawiódł się co do jury i uczestników.
Ibisz musi być. Gdyby Polsat zatrudnił innego prowadzącego to po co im Ibisz? Już od dłuższego czasu nie dostał dobrego programu do prowadzenia i to jest dla niego szansa.
Dokładnie, również nie mam nic do Ibisza. Ale pani Głogowska, no cóż. Aczkolwiek przez większość programu pewnie będzie za kulisami i będzie rozmawiać z parami po występie, więc jakoś ją przeżyjemy .
Ważniejszy jest tutaj jednak skład jury niż prowadzących. No i oczywiście "gwiazdy" i tancerze, którzy są kluczowi i to przecież oni przyciągają lub nie. A akurat tancerze mają być "żywcem wzięci z TVN-u" .
Jeszcze nie wiadomo, kto będzie prowadził "Taniec z gwiazdami". Na jednej ze stron można przeczytać, że Anna Głogowska nie dostała jeszcze propozycji ze strony stacji oraz nie podpisała żadnej umowy. Jeśli jednak okaże się to prawdą, mam nadzieję, że to jury będzie jednak w miarę dobrze dobrane. Tak samo tyczy się gwiazd, którzy będą brali w tym udział. Sami prowadzący są wybierani dopiero na końcu. Pozostaje nam tylko czekać na oficjalny komunikat.
Media plotkarskie po prostu żyją tym programem, jak to słusznie zauważył Staszek i zasypują nas kolejnymi newsami. Według "Super Expressu", propozycję prowadzenia kulis "Tańca z gwiazdami" otrzymał Michał Piróg. Czyli raczej kulisy będą.
Agnieszka Szulim komentuje "Taniec z gwiazdami" w Polsacie: Polsat wszystkie programy kopiuje od TVN, a jeden nawet sobie przywłaszczył. Szok to by był, gdyby wymyślili coś swojego. A nie, przepraszam, wymyślili, "Pamiętniki z wakacji".