Skoro trochę rzeczy po Polsacie Biznes będzie wykorzystanych w Polsacie News+, to może w kwestii weekendowej ramówki będzie podobnie. Pasmo na Polsacie Biznes nazywa się Business&Life Weekend, to w Polsacie News+ mogłoby się ono nazywać np. +Weekend, nawiązując przy tym jednocześnie do słynnej marki i głośnego logotypu, czyli oczywiście .
To nie o to chodzi nawet. Ale po co było podawać, że pracuje się nad jakimś nowym studiem. A wystarczyło już w marcu powiedzieć - zmienimy scenografię w studiu Polsat Biznes i tyle. Wtedy zapewniam Cię - nikt by się nie czepiał.
Czyli jakby te same studio budowali od marca to problemu by nie było, a jak je zrobili w 4 dni to już jest wielkie halo. Trochę to śmieszne
Jak już nie mogli wygospodarować nowego pomieszczenia dla PN+ to chociaż by się zamienili z Polsatem Sport im i tak nie jest takie duże studio aż tak bardzo potrzebne jak stacji informacyjnej...
Mówiłem - będą grać oświetleniem i tylko to ich może uratować. I jak widać po tym, co pokazali w "Wydarzeniach" - światło może zrobić wiele - nawet to wygląda przyzwoicie.
Jak już nie mogli wygospodarować nowego pomieszczenia dla PN+ to chociaż by się zamienili z Polsatem Sport im i tak nie jest takie duże studio aż tak bardzo potrzebne jak stacji informacyjnej...
Ty to wiesz. Ja to wiem. My to wiemy. Tylko Polsat nie wie, a on jest ważniejszy w tej wyliczance.