Co chciałbyś obejrzeć na kanałach sportowych Polsatu w najbliższych latach?Co chciałbyś obejrzeć na kanałach sportowych Polsatu w najbliższych latach?Co chciałbyś obejrzeć na kanałach sportowych Polsatu w najbliższych latach?Co chciałbyś obejrzeć na kanałach sportowych Polsatu w najbliższych latach?
Igrzyska w Soczi 2014, Euro 2016, polska liga piłkarska czy co innego ? Co chcielibyście za kilka lat oglądać w ,,:tfutbol ? Czekamy na Wasze głosy, propozycje i komentarze !
Obstawiłem Moto GP dlatego, że CANAL+ nie odpuści swoich praw (ostatnio podpisali kontrakty: Liga hiszpańska na 5 lat, SGP i SWC na 7 lat), a TVP zgarnie Euro, Igrzyska, MŚ w lekkoatletyce i pływaniu. Myślę, że dodatkowo można liczyć po cichu na NHL i propozycja której tu nie ma to LIGA MISTRZÓW w całości (możliwe, że staną do walki o LM z CANAL+), bo reszta wydaje się być poza zasięgiem Polsatu
Nie chciałbym Moto GP, bo pewnie było by pokazywane po amatorsku - tak jak Formuła 1. Nie mam jednak nic przeciwko NHL - Pan Pełka komentuje hokej bardzo dobrze. 1-2 mecze w tygodniu poprawiłyby ofertę stacji.