może już kiedyś o to pytałem , ale zapytam jeszcze raz. Co byście zrobili na moim miejscu po zakończonej starej umowie która kończy sie 26września zostalibyście przy dekoderze HD5000 czy wzielibyscie SAGEMCOMa
@DamianCP ale dlaczego podobno sie niezawiesza w porównaniu do HD 5000 no i możliwe ze bedzie nowy soft z ipla. Ale to sie jeszcze zobaczy jeszcze daleko do konca umowy.
Bunio, Jeżeli zamierzasz korzystać z podwójnej głowicy w Sagemcom, to odradzam ten dekoder puki nie naprawia problemów z softem. Jeżeli będziesz korzystał z pojedynczej, to bierz śmiało Sagemcom. Miałem oba dekodery i Sagemcom jest sto razy lepszy
Witajcie.
Mam takie pytanie. Czy jest jakaś możliwość by wyświetlać obraz z dźwiękiem na laptopie przy użyciu dekodera ? Krótko mówiąc, chciałbym podpiąć dekoder do laptopa. Wiem że są tzw. tunery i jest ich masa na allegro, ale to co tam widzę to DVB-T tylko można wyświetlać.
Witajcie.
Mam takie pytanie. Czy jest jakaś możliwość by wyświetlać obraz z dźwiękiem na laptopie przy użyciu dekodera ? Krótko mówiąc, chciałbym podpiąć dekoder do laptopa. Wiem że są tzw. tunery i jest ich masa na allegro, ale to co tam widzę to DVB-T tylko można wyświetlać.
Karta telewizyjna USB jest Ci potrzebna. Ale nie uzyskasz sygnału HD.