Krótkie pytanie - krótka odpowiedźKrótkie pytanie - krótka odpowiedźKrótkie pytanie - krótka odpowiedźKrótkie pytanie - krótka odpowiedź

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-11-2010 21:05

Czy jak umowa na pakiet Mini obowiązuje do kwietnia 2012 r. to można teraz przejść na Nowy 1cpn1 na pakiet Familijny HD za 39,90 czy trzeba poczekać do końca umowy?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-11-2010 21:19

Poland napisał(a):
A jakie dekodery są od złotówki tylko te bez PVR oraz czy można zamienić dekoder a jednocześnie zostawić dotychczasowy abonament (Familijny + Relax Mix) ?

Dekoder Sagemcom z dyskiem jest od 1 zł, ale w nowej ofercie Premium. Co do, ofert przedłużeniowych, to powtarzam, że musisz iść sam do APS, bo to są oferty indywidualne, zależne od pakietu, okresu umowy itp.

PS. Mieszasz oferty. Ja tu pisałem o ofercie Nowy Cyfrowy Polsat, a nie o starych pakietach icon_wink.

cp napisał(a):
Czy jak umowa na pakiet Mini obowiązuje do kwietnia 2012 r. to można teraz przejść na Nowy 1cpn1 na pakiet Familijny HD za 39,90 czy trzeba poczekać do końca umowy?

Teoretycznie tak, ale co tam system dla Ciebie wyświetli i czy w ogóle, to nie wiem, bo różne już były przypadki icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
06-11-2010 21:25

To w takim razie jak to wygląda w przypadku starej jak i nowej oferty ?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-11-2010 21:28

Pójdziesz do APS, to się dowiesz icon_wink. Nie musisz od razu nic podpisywać. Poproś tylko, żeby wklepali Twoje dane do systemu i odczytali oferty. Przemyślisz na spokojnie i ewentualnie podpiszesz kiedyś tam.
Awatar
jestem zawsze
06-11-2010 21:51

Muszę wcześniej poprosić moją mamę bo to na nią jest dekoder icon_smile
wkręcam się
07-11-2010 21:18

Czy kanały Ale Kino!, Mini Mini, Zig Zap, Kuchnia.tv, DOMO i PLANETE mogłyby zasilić ofertę którejś z polskich platform cyfrowych ????
wkręcam się
07-11-2010 21:18

I ostatnie pytanie: Czy Orange sport mógłby wejść np. do 1cpn1, mimo że podczs meczy Ekstraklasy widnieje logo C+ Sport ??
Awatar
jestem zawsze
07-11-2010 21:29

JustDoIt napisał(a):
Czy kanały Ale Kino!, Mini Mini, Zig Zap, Kuchnia.tv, DOMO i PLANETE mogłyby zasilić ofertę którejś z polskich platform cyfrowych ????

Swego czasu na DVBNews w komentarzach pojawiły się informacje że wszystkie wymienione wyżej kanały poza Planete mają dołączyć do 1cpn1 ale znając życie to pewnie będzie nieprawda.
Udostępnij ten temat