Od 1 września br. pojawił się w ofercie Polsatu nowy dekoder Polsat Box 4K. Jednak nigdzie w sieci nie można znaleźć szczegółowych danych technicznych tego dekodera, np. z jakim konwerterem współpracuje, czy jest wyposażony w dysk twardy (na zdjęciach widać "szufladę" na dysk). Dekoder można nabyć zawierając nową umowę na 24 miesiące. Koszt aktywacji dekodera (opłata jednorazowa) wynosi 49 pln plus koszt przesyłki w wysokości 14.80 pln dla pakietu L.
Dzisiaj nareszcie otrzymałem odpowiedź z iPolsat Box. Dekoder współpracuje miedzy innymi z konwerterami unicable, natomiast na dzień dzisiejszy funkcja zapisu na dysk twardy jest nieczynna - trwają testy. Do tej pory tego dekodera nie ma na stronie "Dekodery i akcesoria - oferta".
W punktach sprzedaży pewnie się pojawiły oby bo w przyszłym tygodniu zostanie mi już 6 msc do zakończenia obecnej umowy i mam zamiar wymienić swojego Evoboxa na dekoder 4K swoją drogą myślałem że się nie doczekam oferty 4K że strony Polsat Box
Mam takie pytanie czy ktoś z was ma już w posiadaniu dekoder 4K? Bo ja już mam go od tygodnia i tak wszystko się tnie np przy przełączaniu kanałów ipla niekiedy też nie odbiera mimo że internet jest dostępny jakoś wolno wszystko w tym dekoderze działa macie podobnie? Bo jak tak to jeszcze będą musieli nad nim popracować aby funkcjonowalo to lepiej
Witam wszystkich, mam takie pytanie odnośnie dekodera 4K jak włączyć telegazetę, bo na pilocie nie ma przycisku txt ?
Z poziomu telewizora nie da się włączyć teletekstu, gdy dekoder jest połączony z telewizorem kablem HDMI.