Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redaktor tvpolsat.info
24-04-2013 16:46

Tak, u mnie to samo jest, kiedyś był taki sam problem, niedługo będzie rozwiązany icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-04-2013 21:10

Błąd nie leży po naszej stronie, a po stronie Facebooka. Na razie komentarze przez Facebooka zostały więc wyłączone.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
30-04-2013 19:32

Zegarek na serwisie (na SB, tutaj na forum) jest przesunięty o minutę - da się przesunąć o tą minutę do tyłu, aby było dobrze? icon_smile Jak u mnie np. jest 19:29, to jak piszę posta, to jest 19:30. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-04-2013 19:37

Niestety, czas jest pobierany bezpośrednio z serwera.
Awatar
bardzo ważna osoba
30-04-2013 19:45

RS, też to zauważyłem i już się zastanawiałem czy to nie wina jest źle ustawionego zegara w komputerze.
wink
Awatar
bardzo ważna osoba
05-05-2013 17:39

Ja mam takie pytanie - czy potrzebne są dwa odnośniki do forum na górze? icon_wink Chodzi mi o:
puu.sh/2Nmb5/bcd79e922a.png
Poza tym, ten pasek na samej górze jest jakby... niewyśrodkowany? Chodzi mi o to, że po prawej stronie jest więcej wolnego miejsca niż po lewej. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-05-2013 18:11

Przypominam, że usunąłem ten odnośnik u góry i powstał bunt, także musiałem go przywrócić. Niestety, jesteście tak przywiązani do stanu obecnego, że nie da się wprowadzić żadnych zmian.

A górna nawigacja rzeczywiście nie jest wyśrodkowana, ale to celowe icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
27-05-2013 11:57

a teraz dla odmiany, w tym newsie wtyczka FB "wjeżdża" na komentarze icon_confused
tvpolsat.info/new...dmore=5233
Udostępnij ten temat