Nie widziałem tego spotu reklamowego Nowego dnia, jak tylko zobaczę skomentuje? Bardzo lubię Bartosza Kurka bardzo dobry prezenter nie tylko spec w w informacjach biznesowych, ale i także w informacjach zwykłych a w Nowym Dniu bardzo dobrze sobie radzi i można śmiało można powiedzieć, że może stać się konkurencją dla Jarosława Kuźniara z tvn24 jeśli chodzi o programy o poranku.
Zauważyliście , że ostatnio w PN nie ma takich osób jak Anna Krawczyk-Szot reporterka Wydarzeń i Dariusza Ociepy rep. , są wakacje i być może udali się na urlop , ale już cóż długo ich nie widziałem . Czyżby nie pracowali już w stacji z powodu cięć ?
Dzisiejsze wydanie Nowego Dnia z Polsat News nadano z Centrum Profilaktyki,Onkologii i Ortopedii (czy tam jakaś inna nazwa).Dzisiaj było otwarcie a wszystko ufundowała Fundacja Polsat.Program prowadził Marek Kacprzak.
Sobek19925 napisał(a):
Zauważyliście , że ostatnio w PN nie ma takich osób jak Anna Krawczyk-Szot reporterka Wydarzeń i Dariusza Ociepy rep. , są wakacje i być może udali się na urlop , ale już cóż długo ich nie widziałem . Czyżby nie pracowali już w stacji z powodu cięć ?
Tak w ogóle to jest temat o "Nowym dniu", ale odpowiem Ci, że pracują .
Dziś widziałem przed Wydarzeniami na na antenie Polsat News jak Bartosz Kurek zapowiadał Nowy Dzień to oznacza, że wszedł na stałe do prowadzenia tego programu!
Peter Parker napisał(a):
Bartosz Kurek to raczej stały transfer do NDzPN. Przed sekundą szło tak jakby promo programu, w którym główną i jedyną rolę zagrał właśnie pan Bartosz