Jestem jednym z wielu zniesmaczonych klientów CP, którym nie podoba się kolejna zmiana programowa CP.
Wielka szkoda że CP nie potrafi docenić oglądalności programów BBC w swojej ofercie. CP miał bez wątpienia ogromny plus za to że posiadał BBC.
Cóż obawiam się, że dołączone kanały nie zrekompensują braku BBC Lifestyle i BBC Knowledge. Zwłaszcza ten ostatni wyżej cenie niż Discovery.
Oby CP zastanowił się nad powrotem tych stacji.
Proszę innych widzów o wypowiedź na forum co do zmiany.
Skoro w CP można obejrzeć Kevina co roku to może i BBC pozostanie w ofercie.

jest obecnie do bani. Oczywiście, cieszę się, że jest FOX, a będzie NGC, ale po co nowymi kanałami zastępować stare?! Można powiedzieć, że oferta programowa Cyfrowego Polsatu się nie powiększa - bo tak jest. Przecież stare kanały są zastępowane nowymi. Jestem trochę zły, bo brak BBC Knowledge i Entertainment raczej trochę odczuję, bo lubiłem oglądać te kanały, w szczególności ten pierwszy. Owszem, NGC na pewno jest od niego lepszy, taka sama sprawa jest też w przypadku FOX i BBC Entertainment, ale mimo wszystko, stratę odczuję, i uważam, że CP powinien się dogadać z BBC, i powalczyć chociaż o te 2 kanały. Tak się nie stało, i jak dla mnie, to zły ruch.
.