Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?
Szukałem w google ciekawostek o telewizji więc na początku napisałem polsat i jadę i gdzieś zobaczyłem link tvpolsat.info skopiowałem i wkleiłem po 6 miesiącach się zalogowałem
Ja czytam od połowy wakacji, zarejestrowałem się, tylko po to, żeby rozwiązać Quiz 20-lecia Polsatu, jednak pomyślałem, że będę użytkownikiem i tak się tu pojawiłem
Z tego, co pamiętam, to szukałem w Google'ach informacji dotyczących Cyfrowego Polsatu. Nie pamiętam, co dokładnie wpisywałem, ale zapewne chciałem znaleźć informacje dotyczące nowych kanałów w Słonecznej Platformie. No i takim sposobem znalazłem stronę, na początku tylko ją odwiedzałem, dopiero po jakimś czasie się zarejestrowałem.
Na ten portal trafiłem ( tj spora liczba osób ) za pomocą Wujka Google, przy okazji trafiając na SK Szukałem informacji na temat i miałem ową platformę ponad 2 lata. Jednakże CP mi niezbyt kuszącą ofertę zaproponował na przedłużenie, więc się rozstałem z CP, i wziąłem n-kę, ale nie rozstałem się z portalem - zaklimatyzowałem się tutaj