Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-12-2012 20:48

Uchwyciłem relację pani Ewy Ĺťarskiej z Londynu. Co do samej relacji nie mam zastrzeżeń - fajnie, że z pleneru, a nie z jakiegoś pokoju, aczkolwiek mam uwagi techniczne - razi brak 16:9 i ten telefon przy uchu pani Ewy - tu trzeba profesjonalnego sprzętu, ale oczywiście nie od razu Kraków zbudowano - jak pan Kułakowski zaczynał relacje z Moskwy to też wiało amatorką - pokój z lustrami, 4:3, mikrofon od komputera, a teraz jest profesjonalnie icon_smile.
MN dodał/a następującą grafiki:
ewazlondyn2.jpg ewaz.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-12-2012 12:25

Ostatnio jest głośno o tym, że reporter Polsat News wysadził kurę w powietrze icon_lol.

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-12-2012 20:49

Biedna Halinka icon_wink

Widzieliście Borysa dzisiaj w Polsat News? icon_smile

PC: Połączono 2 posty.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-12-2012 20:50

Jakiego Borysa, bo nie oglądałem icon_smile?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-12-2012 21:41

Gościem TBD był dzisiaj pies - Borys. Agnieszka Gozdyra rozmawiała z jego opiekunką nt. zagrożeń dla zwierząt w związku ze zbliżającym się sylwestrem. Rzekłbym Borys - Nowa Gwiazda POLSATU. Spodobało mu się w studiu Polsat News icon_smile
Awatar
piszę coraz więcej
03-01-2013 11:42

Czy ładna pani która prowadziła w niedzielne południe "okienko" Benedykta XVI odeszła z PN? Ostatnio latając po kanałach widuje tam gościa bodajże z Internwencji.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-01-2013 15:35

Milena Sławińska - nie wiem, ale ostatnio była w ekipie "Państwa w państwie", więc może tam teraz pracuje icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-01-2013 15:56

No cóż, nie lubię tej pani. Może jest ładniutka, ale za bardzo się zawsze mota.

To ja jeszcze dodam coś ciekawego, już odbiegając od tematu M. Sławińskiej:

Nie widziałem tego wcześniej - całkiem ciekawie ktoś to zrobił : ) (btw, wykorzystał mój filmik, ale pozwalam^^)
Edytowane przez KM dnia 03-01-2013 16:02
Udostępnij ten temat