Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-01-2013 16:12

Ładne, ale szachownica na końcu psuje efekt icon_smile.
bardzo ważna osoba
04-01-2013 17:05

Ciekawa wpadka w Polsat News. Pierwszy materiał.

Jeśli ten film łamie regulamin to usuńcie, po obejrzeniu icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
08-01-2013 21:32

i.imgur.com/RpV8m.png

Stare to jest, ale może nie wszyscy widzieli. Co sądzicie o takiej wersji oprawy graficznej PN?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
08-01-2013 22:09

Najbardziej w oprawie graficznej Polsat News nie podoba mi się pasek z informacjami, ten dolny. Według mnie powinni się przestawić na taki jakie mają pozostałe stacje - Superstacja, TVP Info czy też TVN24 ( nazwy dokładniej nie znam a nie chcę przekręcić, na pewno wiecie o co chodzi icon_wink ).
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-01-2013 18:18

A było mniej więcej tak: "Z nami jest redaktor Grzegorz Dobiecki, dziś o 21:30 w programie TO BYŁ DZIEŃ rozmawiać będzie na temat wyborów w Czechach..."

Kto to mógł powiedzieć ?? Joanna Wrześniewska-Zygier.

Pan Grzegorz sprostował, ale niesmak pozostał. Pani Joanna pracuje w Polsacie "ładnych parę" lat a nadal ma problemy z odróżnianiem programów. Kiedyś uważałem, że powinna prowadzić jakiś autorski program. Cofam te słowa, prowadzenie serwisów dla pani redaktor to zbyt duże wyzwanie a co dopiero stworzyć własny program i jeszcze go prowadzić ! icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2013 20:21

Najprawdopodobniej tak miała na prompterze i tak przeczytała icon_wink.

PS Dodam, że dzisiaj żółta belka jest bardzo eksploatowana - jest widoczna cały czas w czasie rozmowy.
MN dodał/a następującą grafikę:
belkazolta.jpg
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-01-2013 21:34

Kilka dni temu widziałem połączenie tej żółtej belki z pilną informacją, również żółtą, wygląda tragicznie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2013 21:39

Bo tych dwóch elementów nie powinno się łączyć, w innym wypadku wychodzi żółta plama, a litery z paska zachodzą na litery z belki. Czasem jednak są łączone i wtedy jest jak jest icon_wink.
Udostępnij ten temat