Polsat News - dyskusja ogólna

piszę coraz więcej
12-01-2013 21:58

Trzeba rozdzielić belkę i pasek czarną linią wtedy nie będzie się tal zlewało jak chcą to łączyć tak jest w tvn24.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-01-2013 22:10

Moim zdaniem potrzebna jest całkowita zmiana grafiki. To się kupy nie trzyma - mam na myśli tę żółtą belkę, kompletnie nie pasuje. Ĺťeby chociaż miała kolor tego wąskiego paska z napisem POLSAT, może byłoby lepiej.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-01-2013 20:59

Marek Kacprzak napisał(a):

B. Kempa opuściła w czasie rozmowy studio PN. A mogła się zabarykadować i żądać wsparcia premiera dla policjantów, którzy by z nią negocjowali.

Nie oglądałem, ale pan Marek zapowiada, że o 22:00 pokażą o co chodziło icon_smile.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-01-2013 21:30

Oglądałem. Uśmiałem się przeokropnie, pani Kempa przegadała wszystkich, poseł Wenderlich po raz pierwszy się zdenerwował - nigdy go takiego nie widziałem. Nikt nie mógł pani posłanki powstrzymać. Po słowach posła Wenderlicha, który wezwał do uspokojenia, odpięła mikrofon, wstała i wyszła przyczepiona do jakiegoś kabelka - sytuacja miała miejsce w TBD. Mógłby ktoś nagrać, byłaby pamiątka dla potomnych icon_lol
bardzo ważna osoba
16-01-2013 12:01

Polsat News idzie śladem TVN24. Teraz mamy wydanie specjalne z katastrofy śmigłowca w Londynie. Jest to niezwykle ważne wydarzenie o którym trzeba mówić non stop od rana.
Awatar
jestem zawsze
16-01-2013 12:06

niesamowicie ważne wydarzenie w którym zginęły 2 osoby, w Polsce w wypadkach samochodowych codziennie więcej ginie.
bardzo ważna osoba
16-01-2013 12:45

To jest dla mnie jakaś abstrakcja. Może redaktorzy Polsat News tracą powoli kontakt z rzeczywistością? Inne stacje o zasięgu często międzynarodowym, prawie wcale o tym nie informują, tylko w Polsce trwa ten kabaret w najlepsze.
piszę coraz więcej
16-01-2013 16:30

Ciekawe kiedy w końcu Polsat News zmieni swoją oprawę graficzną pod tym względem jest zacofany.
Udostępnij ten temat