Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-01-2013 16:37

W tym roku pięciolecie, czuję, że zmiany - poważne zmiany nastąpią dokładnie w 5 urodziny, może uruchomią też stronę internetową icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-01-2013 16:38

@rekin44 Przecież nie jest ważna oprawa graficzna tylko zawartość merytoryczna 1polnew , a tak jest raczej wysoka , chociaż dzisiejsza sprawa z helikopterem w Londynie , trochę ją obniżyła icon_wink
bywam tu czasem
16-01-2013 16:38

Po co ma na siłę zmieniać coś co jest dobre? PN ma najlepszą oprawę graficzną wśród stacji informacyjnych w tym kraju i najlepszą grafikę ekranową, więc nie widzę powodu, by to zmieniać.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-01-2013 16:44

donia31 napisał(a):

Po co ma na siłę zmieniać coś co jest dobre? PN ma najlepszą oprawę graficzną wśród stacji informacyjnych w tym kraju i najlepszą grafikę ekranową, więc nie widzę powodu, by to zmieniać.

Masz prawo tak uważać. Ja uważam odwrotnie.
bywam tu czasem
16-01-2013 17:04

Gdzie sens, gdzie logika w twoim rozumowaniu?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-01-2013 17:58

Uważam, że Polsat News ma bardzo słabą grafikę ekranową.Jeżeli ty piszesz, że ma najlepszą to pisząc odwrotnie, stwierdzam, że ma najgorszą. Mam prawo tak uważać, mam prawo to napisać, wreszcie mam prawo się z Tobą nie zgadzać ! Tu nie chodzi o kopiowanie TVN24 czy TVPInfo, po prostu oprawa Polsat News mi się nie podoba. Dla wyjaśnienia, oprawa wymienionych przeze mnie konkurencyjnych stacji, również mi się nie podoba.
piszę coraz więcej
16-01-2013 18:48

Ale te stacje przynajmniej coś zmieniają jak TVP INFO rok temu były zmiany i w tym roku jest odświeżenie a Polsat News nie zmienił nic poza żółtą belką od początku powstania.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-01-2013 19:02

akurat jeżeli chodzi o TVP to na tej stacji bym się nie wzorował, ciągłe zmiany źle wg. mnie świadczą o szefostwie kanału.
Udostępnij ten temat