Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
przyjaciel strony
24-01-2013 11:49

KM napisał(a):

Chyba nikt tego nie wrzucał, a ja dziś znów widziałem ten ohydny zielony jingiel w PN.

O rany, jaka ohyda mrgreen
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-01-2013 20:33

Belka w Polsat News - " ZA CHWILĘ: K.Rutkowski: Prawda o Katarzynie W."... oraz wiadomość pilna: "Premier na twitterze powiedział..." zwymiotowałem, czyżby początek tabloidyzacji ? obym się mylił...
Edytowane przez Posterunkowy dnia 24-01-2013 20:44
piszę coraz więcej
24-01-2013 20:55

Mi akurat się to podobało.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-01-2013 21:04

wcale nie interesują mnie sensacyjki, poczułem się tak jakbym oglądał TVN24.
piszę coraz więcej
24-01-2013 21:47

Nie przesadzaj, Polsat News musi się rozwijać, ja nie uważam by to była sensacja chociaż jestem tym tematem Madzi już zmęczony i nie mam ochoty tego tematu słuchać.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-01-2013 22:00

Jeżeli to nazywasz rozwojem to mi ręce opadają... właśnie dlatego oglądam PN ponieważ aż tak nie angażowali się w tego typu sprawy, jeżeli to ma sprawić, że zwiększy się oglądalność, to chyba lepiej, żeby się nie zwiększała, lepsza gorsza oglądalność i lepszy poziom dziennikarstwa niż na odwrót.
piszę coraz więcej
24-01-2013 23:06

Niestety źle mnie zrozumiałeś mi taki format stacji informacyjnej nie przeszkadza. Takie jest moje zdanie ty masz inne w końcu jest demokracja i różnorodność opinii. Ja oczekuje od Polsat News nowoczesnego przekazu, szybkiej reakcji, większego kontaktu w widzem np na portalach czy stronie internetowej, której nie ma... itd
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-01-2013 11:07

POLSAT 24 N HD napisał(a):

Belka w Polsat News - " ZA CHWILĘ: K.Rutkowski: Prawda o Katarzynie W."... oraz wiadomość pilna: "Premier na twitterze powiedział..." zwymiotowałem, czyżby początek tabloidyzacji ? obym się mylił...

Chyba się nie mylisz. Teraz jest transmisja z Sejmu i cały czas jest zółta belka, na której, wzorem TVN24, możemy przeczytać m.in., kto co powiedział. Zresztą, od dłuższego czasu widzę, że zółta belka jest nadużywana - wcześniej "martwiliśmy", że jest tak rzadko, a teraz jest jej nadmiar.
Udostępnij ten temat