Polsat News - dyskusja ogólna

bardzo ważna osoba
25-01-2013 11:11

Ja zaczynam się martwić 1polnew.Dlatego, że zaczyna być drugim TVN24 kiedyś jak coś się wydarzyło powiedziały raz w serwisie i przeszły do innych spraw a teraz wałkują ten problem. Dla mnie liczy się szybka i precyzyjna informacja i wystarczy po co to ciągnąc przez cały dzień. A ta żółta belka też jest nadużywana.
piszę coraz więcej
25-01-2013 11:15

Mi się akurat podoba, częstsze używanie żółtej belki, ale rzeczywiście jest o wiele częściej używana i bardzo dobrze.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-01-2013 11:57

Chęć podniesienia oglądalności kosztem jakości merytorycznej programów jest złym pomysłem. Jest wiele innych sposobów na poprawienie oglądalności:
+ strona internetowa ( a właściwie portal informacyjny ),
+ nowa oprawa graficzna kanału ( m.in. ujednolicenie czołówek wszystkich programów ),
+ większe nakłady finansowe na reklamę kanału w tygodnikach, gazetach codziennych, internecie itd.
+ obecność PN na portalach społecznościowych ( to jest wręcz śmieszne, żeby dziennikarze prowadzący poszczególne programy ogłaszali na Twitterze, z kim będą rozmawiać - od tego powinna być jedna osoba odpowiedzialna za profil PN na Facebooku i Twitterze )
+ postawienie na programy interwencyjne, społeczne ( takie jak Interwencja - rozwój tego programu, tworzenie nowych podobnych w których gościli by eksperci prawa - bardzo dobrym przykładem jest sukces Państwa w Państwie, konkurencja zajmuje się głównie sensacją, PN powinien stawiać w dalszym ciągu na obiektywizm i przekazywanie WAĹťNYCH informacji a nie za przeproszeniem jakiś pierdół ).
piszę coraz więcej
25-01-2013 15:11

Polsat 24 N HD dosłownie myślisz jak jak, zgadzam się z tobą w 100%.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-01-2013 15:24

no to powiedz dlaczego podobają ci się sensacyjne wiadomości w stylu Katarzyna W. ? przecież to nie logiczne to co piszesz
piszę coraz więcej
25-01-2013 15:40

Może akurat trafiłeś na mój słabszy dzień, i może nie było to zbyt logiczne tłumaczenie czegoś czego nie się obronić a może po prostu chciałem się ściąć miałem nie najlepszy dzień wczoraj stąd moje wywody wydawały ci się nie logiczne. Oczekuje wprawie tego samego co ty tylko więcej programów publicystycznych a społeczne raczej w weekend nie przepadam za społecznymi programami wole polityczne.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-01-2013 16:08

www.tvpolsat.info/images/waliszewska.jpg

Chyba nikt nie pisał, Alicja Waliszewska, znana z TVS, pracuje teraz w Polsat News.
piszę coraz więcej
25-01-2013 16:11

Właśnie zauważyłem dziś w Wydarzeniach 15.50 nowa reporterka.
Udostępnij ten temat