Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-01-2013 19:36

MN napisał(a):

(...) Chyba się nie mylisz. Teraz jest transmisja z Sejmu i cały czas jest zółta belka, na której, wzorem TVN24, możemy przeczytać m.in., kto co powiedział. Zresztą, od dłuższego czasu widzę, że zółta belka jest nadużywana - wcześniej "martwiliśmy", że jest tak rzadko, a teraz jest jej nadmiar.

mało tego, przeczytałem informację o tym kto będzie gościem o 20:00, ewidentnie A.Gozdyra zapraszając te osoby gra na kłótnie a nie na merytoryczną dyskusję... smutne to bardzo

To Był Dzień, 20: niebezpieczne związki (partnerskie) premiera: Kr.Pawłowicz PiS, W.Elsner RP, J.Ĺťalek PO i Krystian Legierski. Zapraszam.

Edytowane po rozpoczęciu TBD: dobrze, że chociaż oddzieliła panią profesor Pawłowicz od reszty...
Edytowane przez Posterunkowy dnia 25-01-2013 20:06
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-01-2013 12:00

Ciekawą informację podał Press, otóż tylko TV Biznes wśród kanałów Polsatu generuję stratę, a więc Polsat News już na siebie zarabia lub w najgorszym wypadku wychodzi na zero, co jest bardzo dobrą wiadomością icon_smile.

tvpolsat.info/new...dmore=4846
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
27-01-2013 12:11

Ja zastanawiam się , kiedy i jakie zmiany będą na 1polnew ? Najlepiej gdyby zrobili program kulturalny , a także jakiś program polityczny o profilu zagranicznym tzn. omawiane by były w tym programie tematy zagraniczne- coś a la To był dzień na świecie , ale ten program byłby emitowany rano lub po południu . icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
27-01-2013 12:57

MN napisał(a):

Ciekawą informację podał Press, otóż tylko TV Biznes wśród kanałów Polsatu generuję stratę, a więc Polsat News już na siebie zarabia lub w najgorszym wypadku wychodzi na zero, co jest bardzo dobrą wiadomością icon_smile.

tvpolsat.info/new...dmore=4846

i to wyjaśnia dlaczego jest tak mało ciekawych programów w PN, chcą wyjść na zero, nie chcą ryzykować... w taki sposób nigdy nie podniosą oglądalności stacji.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-01-2013 14:37

Fajnie ze Polsat News przynosi zyski tym bardziej ze ten kanał ma duze koszty produkcji
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-01-2013 10:28

Nikt nie wrzucał zdjęcia, to ja to robię. Szymon Kiepel - reporter Polsat News w Poznaniu. Wcześniej pracował m.in. w WTK.

www.tvpolsat.info/images/kiepel.jpg
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
30-01-2013 10:48

MN napisał(a):

Nikt nie wrzucał zdjęcia, to ja to robię. Szymon Kiepel - reporter Polsat News w Poznaniu. Wcześniej pracował m.in. w WTK.

www.tvpolsat.info/images/kiepel.jpg
MN napisał(a):

www.tvpolsat.info/images/waliszewska.jpg

Chyba nikt nie pisał, Alicja Waliszewska, znana z TVS, pracuje teraz w Polsat News.

To są pierwsze oznaki zmian w 1polnew ?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-01-2013 11:56

Nie wiem jak w Poznaniu, ale we Wrocławiu był tylko Maciej Stopczyk, więc pani Alicja się przyda. Co do Poznania, to pewnie ktoś odszedł - może pan Wryk lub pani Chomicka i dlatego jest ktoś nowy.
Udostępnij ten temat