Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
30-01-2013 12:45

Wryka widziałem w zeszłym tygodniu, więc pewnie dalej jest.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-01-2013 09:56

Polsat News intensywnie promuje stronę do przesyłania materiałów przez widzów. Jest belka z informacją, jest spot promocyjny, z którego zrzuty poniżej. Pokazywane są też materiały przesłane przez widzów - na razie są to tylko zdjęcia pogodowe.

Formularz jest na stronie polsat.pl. Można też znaleźć go po wpisaniu adresu news.polsat.pl.
MN dodał/a następującą grafiki:
newsa1.jpg newsa3.jpg newsa2.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2013 19:05

Nasz serwis dotarł do 'pięknego' filmu. : )
Jak widać, Polsat News ma możliwości. Duże możliwości. Od samego początku istnienia. Szkoda, że z tych opcji nie korzysta na co dzień. Musicie obejść się smakiem i to zobaczyć:

Co sądzicie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-02-2013 19:27

Kazali wejść pani Kaliniak do studia i siedzieć 5 minut nie wiadomo po co icon_wink. A na poważnie, to ciekawa prezentacja, szczególnie te notowania giełdowe. Szkoda, że to nie jest w ogóle wykorzystywane.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2013 19:30

MN napisał(a):

Kazali wejść pani Kaliniak do studia i siedzieć 5 minut nie wiadomo po co icon_wink.

Wydaje mi się, że to jest nagranie z dawnej przerwy pomiędzy informacjami o 18:00, a Wydarzeniami. Bo te nagranie jest dość stare. Pani Kaliniak skrupulatnie przygotowuje się do serwisu ; )
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2013 19:42

Mnie się również podobały notowania giełdowe, które mogli wykorzystać przy Biznes Informacjach. Była też belka dodatkowa, ale nie przypominam sobie, żeby była kiedyś ona na antenie.
smile1
bywam tu czasem
01-02-2013 19:54

Przecież ten film można było zobaczyć już dawno na forum media2.
Ale rzeczywiście, szkoda, że nie korzystają z tego co mają.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2013 20:10

donia31 napisał(a):

Przecież ten film można było zobaczyć już dawno na forum media2.

Kłaniam się w pas jeśli tak było. Musiałem przeoczyć. Biję się w pierś ; )
Udostępnij ten temat