Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-02-2013 12:16

Jarosław Gugała, Przemysław Talkowski, Grzegorz Dobiecki. To tylko niektóre osoby związane z Polsatem nominowane w różnych kategoriach w plebiscycie Wiktory 2012

Jarosław Gugała w kategorii Komentator lub Publicysta,
Grzegorz Dobiecki również w kategorii Komentator lub Publicysta,
Przemysław Talkowski w kategorii Odkrycie Telewizyjne Roku.

Szczegóły: http://www.wirtua...ktory-2012
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-02-2013 21:32

Dla formalności napiszę, że zamiast "Giełdy komentarzy" od poniedziałku są popołudniowe "Biznes Informacje".
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-02-2013 22:10

Miałem o tym napisać popołudniu, ale wyleciało mi z głowy. PN zaliczył drobną wpadkę dzisiaj. Podali nieoficjalnie, że z rządu odejdzie minister Cichocki i pan Boni. Jak się okazało, Cichocki odszedł, ale Boni pozostał. W między czasie PN zdążył wypytać o opinię wielu polityków. Trochę to słabo wypadło. Fakt, nie wszystkie wiadomości muszą się sprawdzać, ale byłoby lepiej, gdyby w podobnych sytuacjach podawano tylko pewne informacje.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-02-2013 18:46

Polsat News mógłby wprowadzić zmiany w paśmie nocnym - powtórkowym. Byłbym jak najbardziej za tym, aby o 23:15 pokazać Rozmowę Wydarzeń a następnie kolejne programy. Często wiele osób jest zajętych o 16:15 i nie może obejrzeć tego programu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-02-2013 18:52

W ogóle nie rozumiem czemu tak mało programów Polsat News jest w ipla - z Superstacji czy Polsat Biznes jest sporo programów, a z Polsat News z codziennych to jest tylko "Graffiti". Powinni wrzucać "To był dzień", "Gościa Wydarzeń", właśnie wspomnianą przez Ciebie "Rozmowę Wydarzeń" itp.

No bo tak, to masz rację - jak się przegapi, to często nie ma już żadnej możliwości obejrzenia danego programu.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-02-2013 19:08

i To był Dzień na Świecie też icon_wink

Może to jest kwestia tego, że chcą to wprowadzić wraz ze stroną internetową PN. A właśnie, nic nie wiadomo w tej sprawie, kiedyś ujawniliście projekt strony, może jakieś info uda się uzyskać w sprawie startu?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-02-2013 19:12

Pytaliśmy - dział PR informował nas, że nie ma żadnego terminu startu, a jak będzie, to poinformują. A więc pewnie długo poczekamy icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-02-2013 19:19

Ach... szkoda słów. No cóż, trzeba czekać.
Jeszcze inną sprawę poruszę, rzadko oglądam Polsat Sport, powiem szczerze, sport mnie mało interesuje. Wczoraj przypadkiem spojrzałem. Widziałem już wcześniej ich studio, ale w trochę innych okolicznościach. Zrobiło na mnie naprawdę duże wrażenie, nawet sobie tak pomarzyłem, jak ładnie by to wyglądało, gdyby z niego nadawany był Polsat News.
Udostępnij ten temat