Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-04-2013 19:29

Ale akurat ta czerwona plansza jest z bazowej oprawy Polsat News, tej od producenta. Ta niebieska jest chyba wzorowana na grafice "WOK".
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-04-2013 19:35

Na grafice WOK, TcN, TBD. Zapowiedzi Gościa Wydarzeń, Kto ma rację?, TBD, TcN pojawiały się do tej pory na nowej planszy. Coś im się pomyliło w PN, pomieszanie z poplątaniem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-04-2013 18:13

Rzadko oglądam "Informacje" o 18:00, więc nie wiem, czy to od dawna jest, ale w tym serwisie jest taki sam przegląd informacji z globalnych telewizji informacyjnych jak w "To był dzień na świecie". A potem gościem był Grzegorz Dobiecki. Ale to chyba nie jest nowość, bo już wcześniej wpadłem na taką rozmowę z panią z redakcji zagranicznej i też o 18:00.
Awatar
bardzo ważna osoba
26-04-2013 19:11

A ja napiszę, że ja lubię słuchać jak Klaudiusz Slezak czyta informacje. Nie słyszę też u niego szczękościsku i nie czuję, żeby się męczył. Każdy ma swój styl. Doskonale pamiętam, jak Konrad Krakowiak w pierwszym serwisie PN, kręcił dziwacznie ustami, śmiejąc się nawet przy smutnych wiadomościach. Później mu to wszystko się wyklarowało i teraz jest naprawdę dobrze. Szkoda, że zwinął się do TVP. Ale cóż...
Niemniej - zgadzam się - w ostatecznym rozrachunku, w roli reportera Klaudiusz Slezak sprawdza się lepiej.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-04-2013 19:13

Pomijając te kwestie - na pewno inni bardziej zasługiwali na awans do "Wydarzeń 15:50". Pan Klaudiusz, z całym szacunkiem, ale chyba za szybko wskoczył na głębokie wody.
Awatar
ważna osoba
26-04-2013 19:39

Może bardziej Piotr Witwicki by się nadawał albo Beata Cholewińska czy Joanna Górska albo Bartosz Kurek
Awatar
ważna osoba
26-04-2013 20:10

Moim zdaniem Mariusz Abramowicz by się nadawał do Wydarzeń, podobają mi się Informację w jego wydaniu.
Awatar
ważna osoba
26-04-2013 20:13

Zgadzam się Pan Mariusz był by w tym dobry, ale widocznie Pan Klaudiusz bardziej zasłużył na awans. Z czasem się wyrobi.
Udostępnij ten temat