Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-05-2013 15:36

Nie wiem kto to jest, bo trudno dojrzeć icon_wink. Może Ewa Gajewska, a może ktoś inny.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
10-05-2013 16:37

A może to Paulina Sykut - Jeżyna? icon_smile
Awatar
ważna osoba
14-05-2013 16:28

http://naziemna.i...admore=768
Polecam ten artykuł na 5-lecie Polsat News. Wypowiedzi: Doroty Gawryluk, Magdy Sakowskiej, Jarosława Gugały, Marka Kacprzaka i Przemysława Talkowskiego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2013 20:59

"Umarłem społecznie" - ten reportaż/dokument o Bartku Waśniewskim będzie w całości tylko w Polsat News. W Polsacie będzie pierwsza część, a całość w kanale informacyjnym Polsatu.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2013 18:32

Newsman20 napisał(a):

Interwencja znów wróciła na antenę bo obecnie leci od 19.35. Eksperyment z Kto ma rację pewnie się nie powiódłicon_lol

Program "Kto ma rację?" jest teraz w weekendy o 18:30 w Polsat News icon_smile. To są chyba jakieś powtórki z tygodnia z Polsat Biznes.
Awatar
ważna osoba
19-05-2013 22:12

Lepiej by było, gdyby wydłużyli Gościa Wydarzeń do 19.50 a nie kombinują z tymi programami, raz Interwencja, raz Kto ma rację i znów Interwencja.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-05-2013 21:25

W niedzielę o 18:00 w Polsat News powtórka dokumentu "Umarłem społecznie".
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-05-2013 23:51

Sprawy tego filmu nie będę komentował, bo mnie to w ogóle nie obchodzi. Nie oglądam takich programów.

Z innej beczki. Nie rozumiem, dlaczego prawie wszystkie programy publicystyczne Superstacji są dodawane do Ipli a programy PN nie. O co chodzi? Nawet nie można sobie obejrzeć powtórki programu. Wstyd. A Sobierajski nie tak dawno mówił tak:

Polsat News jest aktywny w Internecie między innymi poprzez ipla (przekaz Polsat News online i materiały VOD).

Czekałem przez dłuższy czas na dodanie programów Tak czy Nie, To był Dzień, Tydzień na świecie, Premierzy. Tych programów nie ma !!! Są za to "Tomasz Lis na żywo", "Po prostu" ( TVP ).

Jedyne programy PN dostępne w Ipli to: Graffiti, Horyzont zdarzeń, Prognozy pogody, skróty Wydarzeń.

Straszny wstyd !!!! Zapytam retorycznie, gdzie ta aktywność panie Sobierajski ?!!!
Edytowane przez Posterunkowy dnia 24-05-2013 23:56
Udostępnij ten temat