Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bywam tu czasem
23-02-2011 11:26

Moze ktoś racjonalnie wytłumaczyć dlaczego po dwóch latach nadawania Polsat News nie dorobił sie strony internetowej.Kanał informacyjny po prostu musi posiadać swój odpowiednik w sieci
rozkręcam się
23-02-2011 18:06

@darakso, sam sobie zaprzeczasz. Z jednej strony piszesz, że kanał informacyjny musi mieć stronę internetową, a z drugiej dodajesz, że Polsat News takowej nie ma. Czyli jak widać, można się jednak obejść bez tego. Nie spodziewałbym się, że strona internetowa zostanie uruchomiona w czasie, gdy zaczęli zjeżdżać z kosztów.
Awatar
bywam tu czasem
23-02-2011 19:28

W którym momencie sobie zaprzeczyłem , ja zadałem pytanie dlaczego jeszcze nie ma takowej strony co zakrawa na mały skandal .Nie wszyscy maja dostęp do kanału w telewizorze i chcieliby zobaczyć nowe wiadomości w internecie.O cieciu kosztów już nie będę się wypowiadał bo zostałem oskarżony o niesprawdzone plotki icon_smile
Awatar
stały bywalec
28-02-2011 19:45

Rzeczywiście jeśli chodzi o panią Ewelinę to wielka strata , tak uważam , bo bardzo lubiłem z nią oglądać poranki , nie to co z Kacprzakiem który trochę przynudza . Choć życzę pani Ewelinie wszystkiego dobrego , mam nadzieje , że kiedyś może jeszcze powróci do PN ?

Po pierwsze teraz jestem ciekawy kto ją zastąpi ?

A po drugie NIE podobają mi się zmiany jakie nastąpiły w Polsat News . Dziwne zmiany prowadzeń , ściągają programy z anteny , zauważyłem także brak niektórych osób w stacji , i jeszcze kilka innych zmian . Które się mi nie podobają , ogólnie podobno to przez cięcia które miały miejsce w stacji . Jak dla mnie to trochę nie jasne i nie zrozumiałe , skoro piszą , że Polsat News odnosi sukces , że widownia od początku powstania stacji wzrosła i nadal rośnie , nawet tu piszą o PN

http://www.tvpols...dmore=2946

To dziwi mnie fakt , że takie rzeczy mają miejsce w stacji która się (niby) rozwija .
PN jak dla mnie , to najlepsza staja informacyjna , ale nie podoba mi się fakt , że POLSAT NEWS zamiast się rozwijać , to się cofa !
Edytowane przez Krzysiek_46 dnia 28-02-2011 19:56
Awatar
stały bywalec
04-03-2011 20:55

Jestem wściekły na PN , za to , że M.Kaliniak nie prowadzi już informacji w Polsat News i (obecnie jest reporterką w Krakowie) przez to , że skrócili emisje programu na żywo i przez to , że o poranku w ND muszę oglądać Kacprzaka a później w informacjach od 10:00 do 17:00 Stroińskiego albo Sieger , niech wogóle jedna osoba prowadzi wszystko jak leci przez cały dzień , rozumiem , że cięcia ale jestem sfrustrowany tymi zmianami - WŚCIEKŁYicon_evil
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2011 21:00

Co zrobić. Mnie też się to nie podoba. Same cięcia. Na szczęście, od poniedziałku będzie coś nowego, czyli odświeżone "Wydarzenia 15:50" i "Rozmowa Wydarzeń" icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-03-2011 18:59

Jak już pisałem w "Krótko", Małgorzata Mikulska-Rembek zastąpiła Ewelinę Kopic w prowadzeniu "Encyklopedii Zdrowia" w Polsat News. Stałym gościem programu niezmiennie jest prof. Paweł Januszewicz.
Awatar
bardzo ważna osoba
06-03-2011 19:02

Jednak to już nie Ewelinka icon_cry
Udostępnij ten temat