Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-03-2011 19:04

Niestety. Pani Ewelina bardzo wpisała się w klimat tego programu i była jego nieodłączną częścią. Pani Małgorzata też wypada w nim dobrze, ale jednak brakuje tego serdecznego uśmiechu pani Eweliny icon_redface.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2011 17:53

Sobek19925 napisał(a):
Jestem wściekły na PN , za to , że M.Kaliniak nie prowadzi już informacji w Polsat News i (obecnie jest reporterką w Krakowie) przez to , że skrócili emisje programu na żywo

Chyba za szybko to ogłosiłeś icon_wink. Dziś pani Magda prowadziła serwisy w Polsat News, więc nikt jej nie wyrzucił, ani nikt jej nie zdegradował do roli reporterki, którą jest również. Można to przecież łączyć, co robi wielu icon_smile.
Awatar
stały bywalec
08-03-2011 19:38

No tak , też to zauważyłem , ale wydało mi się to bardzo prawdopodobne po zmianach jakie ostatnio nastąpiły w 1polnew . Mimo wszystko mam nadzieję , że pani Magda nadal będzie prowadzić informacje i nic tego NIE zmieni .icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-03-2011 00:16

Mamy godz. 00:16, a w Polsat News nadal emitowany jest program na żywo. Wszystko to z powodu trzęsienia ziemi oraz tsunami w Japonii.
Awatar
ekipa moderatorska
12-03-2011 11:12

Bardzo dobrze, widać że się potrafią dostosować.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-03-2011 18:28

Muszę to napisać, to może ktoś przeczyta icon_wink. W studiu Polsat News w Lublinie jest bardzo brudna, nieumyta szyba ze smugami, która razem z widokiem na miasto jest tłem za prowadzącym. Przez takie coś magazyn "Polska" stamtąd nadawany wygląda okropnie. Proponuję wyczyścić szybę icon_wink.
Awatar
ważna osoba
20-03-2011 20:14

@MN Nie no, teraz to pojechałeś prawie niczym pewien dziennikarz z konkurencyjnej TV icon_green Tylko "Rurka" brakuje icon_biggrin
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-03-2011 20:19

Ale ja byłem bardzo kulturalny, w przeciwieństwie do konkurencji icon_wink. W dzień może tego nie widać, ale w nocy (po 22:15), tak. Jeszcze światło jest tak skierowane, że widać wszelkie brudy i smugi, więc szyba musi być idealnie czysta icon_smile.
Udostępnij ten temat