Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-05-2011 23:59

A wracając, do Twojego pytania, to już Ci wyjaśniam icon_smile. Otóż, ten kto prowadzi "Wydarzenia 15:50" ma też dyżur wcześniej od około 11:00 w "Informacjach" Polsat News. Dlatego właśnie powstaje takie wrażenie. Natomiast Agata Słysz też prowadzi, ale jest też reporterką. Kasi Zdanowicz od dawna nie ma, bo jest na urlopie macierzyńskim. A panią Ĺťurek/Kondraciuk już sobie wyjaśniliśmy icon_wink.
Awatar
bywam tu czasem
08-05-2011 00:01

Dzięki icon_smile
Ale to i tak dziwne, bo wtedy jest właśnie takie wrażenie jakby w kanale brakowało ludzi.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-05-2011 00:06

Tak jest od pewnego czasu. Niestety, cięcia, cięcia icon_wink. Część prezenterek też reporteruje, np. wspomniana Agata Słysz i Ewa Gajewska. Z kolei pani Agnieszka Gozdyra prowadzi "Informacje", "Wydarzenia 15:50" i "To był dzień" icon_wink. Są jednak osoby mniej eksploatowane icon_wink. Beata Grabarczyk prowadzi tylko "To był dzień" i czasem jest reporterką w Sejmie. Pan Chrabota też jest tylko w "TBD", ale też jest szefem publicystyki. Także redakcja biznesowa czasem reporteruje lub prowadzi zwykłe "Informacje". Cięcia są widoczne.
Awatar
bywam tu czasem
08-05-2011 00:09

I to aż za bardzo. Brakuje nowych, dłuższych niż 15 minut programów, choć spodobał mi się magazyn "Łowcy biznesu" prowadzony przez Bartka Kurka - ciekawa zwięzła formuła i sposób prowadzenia.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-05-2011 00:13

Bardzo ścięli Polsat News, ale co zrobić. Najbardziej mi żal obcięcia pasma od 23:15 do 00:15, czyli skrócenia emisji. Też szkoda, że wyrzucono "Co do minuty", jeszcze wcześniej "Interwencję Extra", czy wieczorne "Biznes Informacje", nie wspominając już o "Bumerangu". Kiedyś było więcej różnorodnych programów, a teraz praktycznie są tylko "Informacje", "Informacje" i "Informacje".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-05-2011 14:33

Newscopter Polsat News filmuje dziś pożar hali w Wólce Kosowskiej. Wreszcie używają go trochę częściej icon_wink.
Awatar
bywam tu czasem
10-05-2011 15:37

Od kiedy używają nazwy "Newscopter ? icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-05-2011 15:58

Od 10 kwietnia tego roku bodajże icon_wink. Bynajmniej ja wtedy usłyszałem tą nazwę pierwszy raz.
Udostępnij ten temat