Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-01-2015 15:22

Dzisiaj w Polsat News wykorzystano zapa z naszej strony icon_smile. Chodzi o to zdjęcie pana Grzegorza.

tvpolsat.info/images/articles/pn_dob.jpg
MN dodał/a następującą grafikę:
doeieckimoje.jpg
bardzo ważna osoba
17-01-2015 20:03

Dzisiaj o 20 na chwilę obecną jest wydanie specjalne związku z porozumieniem z górnikami.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-01-2015 16:24

Z ciekawostek, Tomasz Kułakowski, korespondent Polsat News w Moskwie, chwilowo jest w Warszawie. Niedawno w Warszawie przebywał też Tomasz Lejman, korespondent w Berlinie. Może jakieś szkolenia się odbywają.
MN dodał/a następującą grafikę:
kulakowskiwwarszawie1.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-02-2015 14:12

Belki się zepsuły. Są obniżone. Paskudnie to wygląda.
MN dodał/a następującą grafiki:
zepstutbelki1.jpg zepstutbelki2.jpg zepstutbelki3.jpg
Awatar
ważna osoba
01-02-2015 15:32

To już chyba na stałe wprowadzili. Wydaje mi się, że celowo obniżyli belkę by mogły zmieścić się czasem obie żółte belki dolna z górnąicon_question
Edytowane przez Newsman20 dnia 01-02-2015 15:46
bardzo ważna osoba
01-02-2015 15:57

Newsman20 napisał(a):

To już chyba na stałe wprowadzili. Wydaje mi się, że celowo obniżyli belkę by mogły zmieścić się czasem obie żółte belki dolna z górnąicon_question

Coś mi się nie wydaje. Myślę, że to jakaś awaria.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-02-2015 16:26

To nie belki się obniżyły, ale grafika podwyższyła. Przed chwilą grafikę przesunięto w dół i jest już po "awarii". Ekskluzywne wideo dla Was z tej operacji icon_green.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-02-2015 15:39

Jednak ostatecznie stwierdzam, że wszystko poszło w dół, widać to po znaczku HD. Także jak wczoraj był pan tłumacz języka migowego, to również było widać. Ponadto, w czasie powtórki "Informacji dnia" w Polsat News 2 też to było widoczne.

Podsumowując, najpierw obniżono belki, górne też, a potem całą grafikę.
Udostępnij ten temat