Tak czytam i czytam wasze pomysły, co do zmian w

i stwierdzam, że problem leży wg mnie w przekazie informacji.
Ja z oglądania Polsatu News przerzuciłem się na TVP Info dlatego, że tam jak dzieje się coś ważnego to od razu to przekazują i poświęcają albo pół albo cały serwis, zaś w PN jest to tak, że oni tylko napominają o czymś i przechodzą do innych mniej ważnych tematów. Może to teraz się zmieliło, ale kiedyś tak niestety było

Studio, kiedyś, na samy początku, robiło wrażenie, ale teraz czasy się zmieniły i przydała by się zmiana. To obecne studio wg mnie nie umieją zagospodarować tak by serwisy były dynamiczne albo studio jest za małe i jest im ciężko cokolwiek zrobić, np dostęp do videowallu jest tylko z miejsca prognozy pogody.
Co do ramówki, to małe odświeżenie też by się przydało, ale tragedii nie ma. Większy minus w tej sprawie dla TVP Info, który ma dobre poranki, świetny dzień i kiepski wieczór.
I na sam koniec ticket, który wg mnie jest spoko i mógłby zostać, ale minusem jest to, że też nie umieją go wykorzystać tak jak np TVN24. Chyba pierwszy raz go wykorzystali w "Wieczorze Wyborczym 2015", czyli 7 lat po starcie kanału. Bardziej przydał by się nowy ticket Polsatowi News 2, który też powinien odświeżyć logotyp, bo jest tragiczny w porównaniu do Polsatu News oraz studio, które jest i małe, że jest w nim ciężko cokolwiek zrobić. Jeżeli na serio Polsat News 2 chce konkurować z BiŚem to musi całkowicie się zmienić. Nie rozumiem dlaczego Polsat zainwestował dużo kasy w Polsat News, jeszcze przed startem kanału a Polsat News 2, nad którym podobna długo pracowali, wydali mało pieniędzy i zrobili taki kicz? To już bardziej bronił się Polsat Biznes.
Na koniec pytanie, dlaczego Polsat News 2 nie wykorzystuje nazwy Polsat News +? Z tego co wiem to Cyfrowy Polsat wygrał w sądzie z nc+