Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-05-2015 18:15

Pan Kin chwali się na Facebooku swoimi dziełami - zwiastunem relacji z Pikniku Olimpijskiego i zwiastunem wieczoru wyborczego (II tura).

O ile zwiastun Pikniku Olimpijskiego jest bardzo dobry, to - jak już pisałem - zwiastun "Polska wybiera" jest słaby, bo to po prostu czołówka wieczoru wyborczego - jako czołówka dobra, ale jako zwiastun - nic nikomu niemówiąca. Fragmenty ślubowań poprzednich prezydentów. Ĺťadnego lektora, nic.

Ale ważne, że pan Kin jest zachwycony icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-05-2015 15:55

Zgodnie z zapowiedziami, dzisiaj w Polsat News relacje z Pikniku Olimpijskiego. Prowadzą Beata Cholewińska i Bartosz Kwiatek.
MN dodał/a następującą grafiki:
piknikolipmijski2.jpg piknikolimpijski4.jpg piknikolipmijski3.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 11:46

Chcieliście nowe tło, to macie icon_wink. Oczywiście to tylko na dziś. Wczoraj też było takie tło wieczorem. Ogólnie całość z grafiką na bimie prezentuje się bardzo dobrze.
MN dodał/a następującą grafiki:
tlo3a.jpg tlo2a.jpg tlo1a.jpg
Awatar
ważna osoba
25-05-2015 12:17

Ja już nie wierzę w te nowe tło, ile czasu może zajmować stworzenia nowej scenografiiicon_question
Awatar
stały bywalec
25-05-2015 12:37

Nie scenografii, tylko oprawy graficznej. W przypadku TVN24 trwa to trwa znacznie dłużej niż w przypadku Polsat News.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 14:40

Ale pięknie wygląda to studio tak na biało plus zauważcie, że zmieniono kolor tego podświetlenia pod ekranami za prowadzącym, ale tych tuż przy bimie. Dotychczas zawsze to był kolor niebieski, a tu się okazało, że można jednak zmieniać kolor tego podświetlenia - jest biały. Przypomnę, że to podświetlenie jest dość nowe. Dołączono je chyba parę miesięcy temu. Kiedy dokładnie, to by trzeba było przekopać forum, bo pisałem o tym, gdy debiutowało icon_wink.
Awatar
ważna osoba
25-05-2015 15:44

Rzeczywiście jest się czym cieszyć taką marką drobnostką, prawie nie zauważalną.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 15:53

Jak nic innego się nie dzieje icon_wink.
Udostępnij ten temat