Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-07-2011 18:40

No wybacz, specjalnie dla Ciebie nie będą zmieniać przebiegu Bitwy pod Grunwaldem icon_wink. Rekonstrukcja to rekonstrukcja.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2011 20:26

W tym roku w Polsat News nie widać większych zmian wakacyjnych, ale to może wina tego, że już tak ścięli ramówkę, że nie ma za bardzo czego ruszyć icon_wink. Liczę na to, że po wakacjach coś się ruszy i pojawią się nowe programy. Może Polsat News zaprosiłby do współpracy jakichś znanych publicystów, a może zrealizowałby ten planowany dawno temu program z publicznością, który to miał prowadzić m.in. Kuba Wątły (w sumie można by go "pożyczać" z Superstacji, bo to jedna grupa icon_wink). No i szkoda, że pan Kammel jest teraz w TVP, bo liczyłem na to, że może ten jego program będzie, ale teraz to już "po ptakach" icon_wink.
bardzo ważna osoba
20-07-2011 07:25

może 1polnew powinien zapożyczyć kilka programów z :tvbiznes a w szczególności e-BIZNES czy Auto Zwiad a w sobote powinien puszczać BIZNES TYDZIEŃ, może także fitness profit,
te wymienione wyżej programy przydałyby się informacje o świecie samochodów i ciekawych newsach z świata internetu.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-07-2011 08:05

Moim zdaniem nie powinien tego za nic robić. Programy te są źle zrealizowane, w brzydkiej oprawie graficznej, et cetera. Po drugie: ostatnio uświadomiłem sobie jak nie podobają mi się (oprócz oprawy Nowego Dnia) prace Cynamonu. Są mdłe i bez polotu - krótko mówiąc, na jedno kopyto.
Gdzie się podziały dawne, dobre czołówki z 2008r.? Weźmy chociażby obecną czołówkę z To Był Dzień - bez sensu. Zaś ta z 2010r. - idealna. Można by rzec, że na każdy dzień inna.
Awatar
bywam tu czasem
21-07-2011 10:37

Ogólnie Polsat News ma kiepskie czołówki swoich programów, np. czołówka TBD, czy "Biznes Informacji" - porażka ! Jingle Nowego Dnia też nie robią szału, za to przystępną oprawę ma program "To był dzień na świecie".
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
21-07-2011 10:56

@UP

Weź przestań.Dla mnie pasują te czołówki,ale można je troszkę odświeżyć. icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
21-07-2011 14:18

Chyba zgodzę się poniekąd z @dumbo93.
Tak, jak napisałem. Nie podobają mi się dzieła Cynamonu. Dodam tylko, że i tak Polsat News wielbię i będę wielbić.
Ale... Grafikę powinna dalej wykonywać firma Luxlotusliner, która wykonała kawał dobrej roboty przy tworzeniu kanału.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-07-2011 16:35

Cynamon pewnie jest tańszy i co ważne jest na miejscu, czyli w Polsce icon_wink. Cóż, brutalne prawa rynku icon_wink.
Edytowane przez MN dnia 22-07-2011 16:36
Udostępnij ten temat