Polsat News - dyskusja ogólna

bardzo ważna osoba
07-06-2015 13:03

No, minęło już 7 lat od powstania 1polnew icon_hb
Do tej pory nie widziałem żadnego urodzinowego ozdobnika ani żadnej wzmianki na ten temat. Naprawdę przykre dla widza.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2015 13:24

Może nie mają czego świętować? icon_cool Jakby się tak mocniej zastanowił to rzeczywiście nie mają...

-Oglądalność taka sobie jak na 7 lat nadawania,
-W rankingach dot. opiniotwórczości mediów nawet nie figurują,
-Publicystyka nudna i przewidywalna,
-Media społecznościowe leżą.... i kwiczą icon_wink
-Strony internetowej brak - w XXI wieku to naprawdę podstawa i tego nie da się w jakikolwiek sposób usprawiedliwić
-Oprawa graficzna przestarzała (błagam, tylko nie pytajcie się znowu o tło w informacjach, bo mnie szlag trafi, to akurat mało ważna sprawa)

Zamiast tworzyć PN2 mogli zainwestować w PN, tworząc dobrą ramówkę przede wszystkim inwestując w internet. Wolą mieć dwa kanały - jeden średni, drugi słaby. Trudno.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-06-2015 13:30

Może jakieś pozytywy w urodziny, a nie same negatywy icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2015 13:32

Pogoda w wykonaniu pana Horczyczaka to jest mega pozytyw. Uwielbiam gościa i jego pogody icon_wink icon_cool
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-06-2015 13:46

Tu się zgadzam. Swoją drogą, 7 lat naprawdę szybko minęło. I też naprawdę dużo się działo przez te 7 lat, choć niektórzy by chcieli, żeby było inaczej icon_wink. Są rzeczy do zmiany, ale czy akurat w urodziny trzeba o tym dyskutować. Raczej nie.

PS Tło w "Informacjach" się konwertuje icon_lol.
bardzo ważna osoba
07-06-2015 14:03

Oj jest urodzinowa taka jakby tyłówka na końcu Informacji.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2015 14:11

MN, a w tej sprawie się nie zgodzę icon_wink Kiedy jak nie w urodziny można oceniać dorobek stacji? Jest jakiś lepszy termin? No może jeszcze przy okazji publikacji wyników oglądalności kanałów...

Ok, urodziny a człowiek krytykuje, rozumiem ten "nietakt" icon_wink Mogłem przemilczeć jeden dzień i "wyżyć się" jutro icon_cool Już tak mam!
Ale przyznasz, że czasami ich chwalę! icon_wink Zwłaszcza jak jest za co icon_razz.gif
bardzo ważna osoba
07-06-2015 14:17

Jak kiedyś MN napisał PN planuje wzmocnić pasmo wieczorne, ale jest pytanie kiedy?
Udostępnij ten temat