Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bywam tu czasem
21-07-2011 20:02

Tak odchodząc od tematu, to TV Biznes i Polsat Sport News powinny dostać nowe oprawy, a nie jakieś "samoróbki".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-07-2011 20:08

A ja wrócę do tematu, bo to w końcu jest wątek o Polsat News icon_wink. Koniecznie powinni coś zrobić z tymi okolicznościowymi grafikami nad zegarem (obecnie jest grafika Burze nad Polską). W większości są fajne, ale... icon_wink. Nie powinny być wyświetlane cały czas, a tylko gdy na antenie jest mowa o danym temacie. Dwa, są za duże i według mnie powinny być nie nad zegarem, ale w przeciwnej części ekranu, na końcowej części belki z podpisami itp., gdzie jest dużo wolnego miejsca.
Awatar
stały bywalec
23-07-2011 13:48

Izabela Alfredson przekazuje informacje na temat zamachu w Norwegii , widziałem tą panią już nie raz w 1polnew , gdzie relacjonowała jakieś wydarzenia . Ale zdziwił mnie fakt , że PN , przedstawia ją jako korespondentkę , a wcześniej widniał napis "dziennikarka polskich mediów " czy coś takiego . W każdym , bądź razie fajnie , że maja kogoś na miejscu .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-07-2011 17:18

Polsat News ma takich współpracowników, którzy tak naprawdę tylko okazjonalnie coś relacjonują, np. Paweł Szukała z Czech, Janek Ĺťdżarski z Chin. Oni nie są stałymi korespondentami, ale w razie czegoś Polsat News ich wykorzystuje icon_wink.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-07-2011 20:12

Według mnie, Polsat News jest w tym momencie najlepszą stacją informacyjną w Polsce...icon_wink
jestem zawsze
25-07-2011 21:23

Jestem ciekaw co się stało z reporterem Maciejem Cholewińskim, którego już od paru miesięcy nie widzę, odszedł czy go zwolnili nie ma żadnej wzmianki, chyba że nie jest już reporterem i czym innym zajmuje się w Polsat news.
Awatar
stały bywalec
25-07-2011 22:04

matcio97 napisał(a):
Według mnie, Polsat News jest w tym momencie najlepszą stacją informacyjną w Polsce...icon_wink

Ale z Ciebie dowcipniś.
azek84 napisał(a):
Jestem ciekaw co się stało z reporterem Maciejem Cholewińskim, którego już od paru miesięcy nie widzę, odszedł czy go zwolnili nie ma żadnej wzmianki, chyba że nie jest już reporterem i czym innym zajmuje się w Polsat news.

Wczoraj przypadkiem go widziałem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-07-2011 17:16

W zeszłym tygodniu Polsat News miał piękne wyniki icon_smile. Według Nielsena: 1,07% w 4+, a według TNS OBOP 1%. Świetnie będzie jak stacja stale będzie powyżej 1% icon_smile.
Udostępnij ten temat