Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
06-07-2015 18:35

Lepszy skromniejszy niż nic, z czasem pewnie będzie rozbudowany, aczkolwiek od razu powinni z mega przytupem ruszyć.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-07-2015 18:41

Tylko, żeby się nie okazało, że to będą depesze PAP-u okraszone wideo z Polsat News.
Awatar
ważna osoba
06-07-2015 18:45

Po pnhd można się wszystkiego spoedziewać. icon_lol
Awatar
bardzo ważna osoba
06-07-2015 18:56

Oby były tam transmisje z konferencji Chfrowego Polsatu i Telewizji Polsat. Przynajmniej czymś by się wyróżniali od konkurencji.
Awatar
ważna osoba
06-07-2015 20:27

Tyle czasu władze stacji przymierzały się do startu serwisu internetowego Polsat News, że przestałem po latach odczuwać potrzebę sięgania do takiego serwisu. Pewnym substytutem stała się dla mnie ipla i (z dużym naciskiem) YouTube, gdzie można odnaleźć chociaż materiały z Informacji/Wydarzeń (czasem nawet dość świeże) i/lub całe wydania poszczególnych programów. Swego czasu, gdy na polsatnews.pl widniał tylko logotyp z napisem "w budowie", dość regularnie zaglądałem pod ten adres, sprawdzając czy coś ruszyło - doczekałem się aż ramówki stacji. Niemniej lepiej późno niż wcale.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-07-2015 20:41

To na liście pozostało jeszcze nowe logo dla PN (bardziej nowoczesne by się przydało) i remont studia plus nowa oprawa graficzna (zmiana przy obecnym logotypie jest niemal niemożliwa wg mnie).
bardzo ważna osoba
06-07-2015 20:45

Nie wszystko naraz, wkrótce będzie portal 1polnew (ciekawe jak będzie się nazywał). A przeciez za kilka lat a dokładnie za 3 lata będzie okrągła 10 i okazja do rewolcji.
Awatar
ważna osoba
06-07-2015 20:50

Z tego co mówił Maciej Cholewiński, że trwają prace nad odświeżeniem wielu elementów anteny i dodatkowo Marek Piotr Wójcicki powiedział, że po wakacjach zapachnie nowością, możliwe, że szykuja się duże zmiany na wrzesień.
Udostępnij ten temat