Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
07-07-2015 21:24

No niestety pnhd jesty stacją archaiczną i zaniedbaną wiuęc po co ma przychodzić i dodatkowo nie zbyt wysoka ogladalność. Tej stacji potrzebna jest rewolucja.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
08-07-2015 04:35

Fajnie, że w końcu Polsat News będzie miał swoją stronę internetową - patrząc na to ile lat już minęło to wręcz cud, że do tego dojdzie nareszcie icon_smile Tylko ciekawe, czy będzie w stylu serwisu polsportpl, czy strony Superstacji icon_wink

filczyk napisał(a):

Tyle czasu władze stacji przymierzały się do startu serwisu internetowego Polsat News, że przestałem po latach odczuwać potrzebę sięgania do takiego serwisu. Pewnym substytutem stała się dla mnie ipla i (z dużym naciskiem) YouTube, gdzie można odnaleźć chociaż materiały z Informacji/Wydarzeń (czasem nawet dość świeże) i/lub całe wydania poszczególnych programów. Swego czasu, gdy na polsatnews.pl widniał tylko logotyp z napisem "w budowie", dość regularnie zaglądałem pod ten adres, sprawdzając czy coś ruszyło - doczekałem się aż ramówki stacji. Niemniej lepiej późno niż wcale.

Ciągle cały czas widnieje ten napis "Strona w budowie" - polsatnews.polsat.pl icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
10-07-2015 11:27

Przy tej okazji powinni stworzyć także zupełnie nową stronę POLSATu. Ĺťeby to był prawdziwy krok do przodu to na stronie głównej powinny być najważniejsze informacje z kraju i świata z bezpośrednim przekierowaniem do strony Polsat News, ale oczywiście głównym elementem ma pozostać autoprezentacja grupy telewizyjnej.
Strony ipla, Polsat, Polsat Sport i Polsat News powinny ściśle ze sobą współpracować, być połączone - tworzyć jedną spójną i wzajemnie uzupełniającą się całość.
Zastanawia mnie tylko jaki adres strony internetowej będzie miała stacja Polsat News. Oby nie polsatnews.polsat.pl !
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-07-2015 17:41

Dzisiaj o 16:40 nie było "Spisu treści", bo mówiono o nawałnicach. "Spis treści" jest dopiero teraz, po dodatkowym krótkim serwisie o 17:30. Zamiast "Agropasji".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-07-2015 17:06

W zeszłym tygodniu Polsat News miał 71 617 widzów i 1,26% udziału. Trochę dziwne, bo w zasadzie nic się nie działo, więc nie wiem skąd ten wzrost icon_wink. Ale widocznie wakacje robią swoje.
bardzo ważna osoba
30-07-2015 22:04

Nie wiem, jak Was, ale mnie już to bardzo denerwuje, podkradanie prezenterów PN2 na wypełnienie luki w PN. Nie dość, że PN2 jest spychany na boczne tory, i nie ma kto tam pracować, to jeszcze zabierają im prowadzących. Niech ten Pan Kierownik weźmie się za robotę. I wymyśli jakieś rozwiązanie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-07-2015 22:24

Zatrudnić kogoś. Można by ściągnąć Artura Kaczmarskiego. Nie wiem czemu został zwolniony.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-08-2015 11:12

Okolicznościowy jingiel i ozdobnik.
MN dodał/a następującą grafiki:
powstaniew2.jpg powstaniew1.jpg
Udostępnij ten temat