Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redaktor tvpolsat.info
28-07-2011 17:18

Oby tak było, coraz lepsze wyniki ma PN icon_smile
Awatar
bywam tu czasem
29-07-2011 20:15

Wyniki wynikami, tylko niech w końcu dadzą jakieś nowe programy ! Mam nadzieję, że jesienią coś się w tej materii zmieni..
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-07-2011 20:22

Przydałyby się icon_smile. Będę nudny, ale marzę o podsumowaniu dnia, które byłoby ostatnim punktem dziennej ramówki icon_smile. Najlepiej prowadzone w parach icon_wink. I przydałby się też wieczorny autorski program publicystyczny, np. po powrocie pani Doroty Gawryluk mógłby powrócić program "Sam na Sam". "Gościa Wydarzeń" nadal mogliby sobie prowadzić pan Gugała i pani Sakowska, a pani Dorota miałby swój program icon_smile. Rozmarzyłem się icon_wink.
Awatar
bywam tu czasem
31-07-2011 18:06

Dzisiaj PN przedstawiał kilka PILNYCH informacji, m.in. o zakończeniu akcji po wybuchu w Pruszkowie i o podtopieniach w Warszawie. Teraz zastanawia mnie jedno, dlaczego nie używają tego mniejszego paska "PILNE", tak aby móc oprócz ważnych informacji przedstawiać na ekranie te "normalne" ? Kiedyś tak robili, a teraz tylko przez 20-30 minut na ekranie jest jedna pilna informacja.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-07-2011 18:16

Ten drugi pasek tylko chyba testowali, bo był na wizji może parę razy. Mnie się on nie podobał, bo informacje zwykłe były pisane za małą czcionką i były słabo widoczne, a poza tym było wrażenie "naćkania" na ekranie icon_wink. Wolę obecne rozwiązanie.
Awatar
bardzo ważna osoba
31-07-2011 18:23

A moim zdaniem, to było dobre rozwiązanie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-07-2011 18:26

O icon_smile. Dzięki za wideo icon_wink. Ale czcionka naprawdę jest za mała. Musieliby to lekko zmienić, ale chyba za dużo zachodu, więc raczej zostanie jak jest icon_wink.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
31-07-2011 18:44

Bardzo rzadko telewizje informacyjne pokazują relacje z helikopterów. Warto byłoby to zmienić.
Udostępnij ten temat