Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
22-09-2015 23:43

To ile razy o tym mówili, bo mi się raz udało na to załapać icon_lol
Awatar
stały bywalec
23-09-2015 01:34

Macie rację. Skoro już to nagłaśniają, to niech chociaż w taki sposób, by ktoś coś z tego zrozumiał.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
23-09-2015 02:25

MN napisał(a):

Czy Polsat News mógłby przestać już spamować na pilnym pasku tymi informacjami o aukcji LTE? Kogo to obchodzi poza Polkomtelem i P4? Totalny bezsens.

No ja też nie ogarniam o co im chodzi - to chyba jest jakaś ich propaganda. Pamiętam jak kiedyś też tak spamowali czymś, co było związane z Polsatem, a nie miało to za wiele wspólnego z sensem kanału informacyjnego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-09-2015 16:08

Był też wczoraj materiał o tym, ale po prostu takim to było językiem powiedziane, że nie wiem o co chodziło. Była to jedynka w którymś z serwisów. W zasadzie to nawet trudno nazwać materiałem - jakieś przypadkowe zdjęcia i ktoś czytał chyba komunikat Playa.
bardzo ważna osoba
23-09-2015 16:55

Te informacje wyglądają jakby były ostrzeżeniem dla konkretnych osób, a nie informacją dla ogółu. Obciach, żeby do porachunków biznesowych wykorzystywać własny kanał informacyjny.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-09-2015 17:34

Dokładnie, bo dzisiaj mamy - minister Halicki dostał trzy propozycje rozwiązania kryzysu i to jest pilne od południa icon_wink.
Awatar
przyjaciel strony
23-09-2015 18:30

Tu chodzi o grube miliardy, o ich kredyty...
Dziwne, że CBA się tym nie zajmuje, bo mi tu śmierdzi łapówkarstwem i lobbingiem
Awatar
ekipa moderatorska
23-09-2015 19:13

Polkomtel nie bierze udziału w aukcji. Oni ją tylko przedłużali, aby pozostali operatorzy zapłacili za swoje częstotliwości grubą kasę.
Udostępnij ten temat