Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
31-07-2011 18:44

Wiadomości pilne na żółtym pasku faktycznie ostatnio coraz częściej goszczą na ekranie. Mnie osobiście podobał się ten mniejszy pasek z informacjami icon_smile Będzie już ponad jeden rok jak z tego zrezygnowali, a szkoda!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-07-2011 18:48

To ja napiszę, że dziś miała miejsce rzecz niespotykana icon_wink. Po 18:30, czyli o nietypowej porze i to mimo niedzieli, wyemitowano "Gościa Wydarzeń". Było to nowe wydanie, ale nie wiem, czy na żywo, możliwe, że z "taśmy", nagrane wcześniej. Tematem było głosowanie na Mazury w jakimś plebiscycie na Cud Natury. Prowadził Jarosław Gugała.
Awatar
ekipa moderatorska
31-07-2011 19:34

A w 1wydpl była Beata Grabarczyk, jako turystka na Mazurach.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-07-2011 20:00

Czyli wychodzi na to, że na urlopie są dwie prowadzące "To był dzień": panie Gozdyra i Grabarczyk icon_wink. Został sam pan Chrabota, który był na urlopie już wcześniej icon_smile.
Awatar
bywam tu czasem
31-07-2011 20:25

Dzisiaj jedno wydanie Informacji prowadził Dariusz Ociepa, a wczoraj prowadził też Piotr Witwicki, natomiast rocznicę Powstania Warszawskiego relecjonowała Marta Kurzyńska, zwykle "osiadła" w sejmie icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-07-2011 20:33

Cóż, widać, że są wakacje icon_wink i muszą sobie jakoś radzić z dyżurami, toteż do serwisów powrócili dawno niewidziani panowie reporterzy Witwicki oraz Ociepa icon_smile. Pan Darek chyba urlop ma już za sobą, więc jest całkowicie do dyspozycji icon_wink. Na urlopie jest też pani Magda Sakowska, ale to już wątek nie do tego wątku icon_wink.
rozkręcam się
01-08-2011 09:39

Dzisiaj od rana na 1polnew nadaje z samym logiem. Brak zegarka i paska informacyjnego.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
01-08-2011 11:39

Już ticker (pasek) i zegar wrócił na swoje miejsce. icon_smile
Udostępnij ten temat