Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
18-01-2016 18:41

Ja nie wiem na co czekają by zmienić w końcu tą tragiczną oprawę, codziennie pila żółta całymi dniami, żadnych innych informacji nie ma. Teraz ta żółta pewnie będzie bardzo często.
jestem zawsze
19-01-2016 15:17

To był bałagan. Należy poprowadzić pasek z informacjami, które nie są pilne od lewej zaczynając pod zegarem wzdłuż całej grafiki do końca. Dodatkowo obniżyć grafikę, tak by nie było przerwy na dole i nie będzie zajmowała miejsca na górze.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-01-2016 21:59

#WAĹťNE: Wywiad z @BeataSzydlo w #PolsatNews i @tvp_info. Poprowadzą @DorotaGawryluk i @KZiemiec. Jutro o 20:00.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
19-01-2016 22:10

A co to się stało? icon_surprised Info ze strony... TVP Info: "Po debacie w Strasburgu" - w środę o godz. 20.00 premier Beata Szydło gościem TVP Info i Polsat News > tvp.info.

I czy bywały już w ogóle kiedyś takie współprace między konkurencyjnymi stacjami w innych sprawach niż wybory (debaty itp.)? icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-01-2016 22:14

Hm... chyba już trochę przesadzają. Jakby nie można było umówić się na różne dni...
Choć pamiętam też wywiad z byłym prezydentem przeprowadzony przez "wielką trójkę" (Kraśko z TVP, Gugała z Polsatu i Durczok z TVN).
Znamienne, że z wielkiej czwórki (doliczając p.Komorowskiego) w grze został tylko Gugała icon_wink Siła polsatowskiego słoneczka? icon_cool
Awatar
ekipa moderatorska
19-01-2016 22:18

Zdecydowana przesada. Polsat się podlizuje PISowi. Chcąc zachować miano najbardziej obiektywnej stacji w Polsce nie powinni brać w tym udziału. Mieli wywiad z Szydło w zeszłym tygodniu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-01-2016 18:21

MN napisał(a):

Domagam się przyjścia pani premier Kopacz do studia Polsat News, bo to już się robi żałosne. U konkurencji jest co chwilę.

I pomyśleć, że takie coś pisałem jak premierem była Ewa Kopacz icon_wink.

A nowa pani premier to stały bywalec w Polsacie icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-01-2016 19:45

Serwis o 19:35 jest teraz serwisem o 19:30 icon_wink. I zaczyna się zaraz po "Gościu Wydarzeń" - nie ma przerwy.

Ciekawe, czy to tak miało być, czy to mała wpadka, bo pani Kasia mówiła, że serwis za kilka minut, a tu serwis od razu icon_wink.

Udostępnij ten temat