Polsat News - dyskusja ogólna

piszę coraz więcej
18-07-2016 11:34

Zastanawia mnie jedna rzecz. TVN24 nadawał jeszcze o tej godzinie program na żywo więc mógł złamać ramówkę i nadawać relację z Nicei. W tym czasie TVP Info i Polsat News nadawali powtórki czyli w obu stacjach musiała być przerwa techcniczna. I zastanawiam się dlaczego w trakcie przerwy TVP Info zaczął pokazywać relacje z Nicei. Wychodzi na to że TVP Info jakimś cudem przerwał konserwację a Polsat News nie. A podobno wznowienie emisji podczas przerwy technicznej nie jest możliwe.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2016 11:39

TVP Info nie miało przerwy technicznej.
piszę coraz więcej
18-07-2016 11:45

Aaaaa.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2016 11:49

Przerwa techniczna była w kanałach Polsatu, jak zwykle w nocy z czwartku na piątek, raz w miesiącu.
jestem zawsze
18-07-2016 13:03

Jeżeli widać z jakimi konsekwencjami mogą wiązać się takie przerwy, to się ich nie robi.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2016 13:21

Pozostaje jeszcze zasadnicze pytanie - czy gdyby przerwy technicznej nie było, to czy Polsat News zrobiłby wydanie specjalne czy nie icon_wink?

Bo to nie jest oczywiste.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-07-2016 13:31

Może porównanie będzie trochę dziwne, ale ze stacją newsową powinno moim zdaniem być tak jak z oddziałem ratunkowym w szpitalu, nawet jeśli nastąpi awaria prądu, natychmiast powinny włączyć się agregaty zastępcze, które umożliwiałyby dokończenie operacji icon_wink
jestem zawsze
18-07-2016 15:30

MN napisał(a):

Pozostaje jeszcze zasadnicze pytanie - czy gdyby przerwy technicznej nie było, to czy Polsat News zrobiłby wydanie specjalne czy nie icon_wink?

Bo to nie jest oczywiste.

Chodzi nawet nie o wydanie specjalne, a o informacje o tym.
Udostępnij ten temat