Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
stały bywalec
09-08-2011 21:24

Tak zgadzam się z poprzednimi opiniami .

Mocna stroną PN jest to , że nie ma dużo publicystyki , i co chwila masz serwisy informacyjne .

Co do zmian :
- powinni nadawać , tak jak to było kiedyś do 00:15 , a nawet jeszcze dłużej ( do 01:00 )

- powinni w końcu założyć tą , cholerną stronę internetową ( przy okazji jest to wkurzające , jak im nie wstyd )

-powinni nie tylko ciąć wydatki , bo skoro widownia rośnie , raczej stacja powinna się rozwijać , jak to wcześniej zauważacie

-powinni usunąć twarze J. Wrzesniewskiej-Siegier i Stroińskiego w informacjach , niech prowadzą tylko Wydarzenia o 15:50 , albo powrócą do informacji w PN , oglądając ich mam wrażenie , że tylko oni zostali w stacji , frustrujące twarze , jak widzę to ... (Natomiast pani Gozdyra mi nie przeszkadza , jako jedyna ma przyzwolenie prowadzić co chce i kiedy chce )

W poranku też z resztą monotonia , Kacprzak i te jego niby żarty . Ha ha ha ... icon_surprised
Brak Kopic dokucza , już od dawna !!! Powinni dać kogoś żywego , radosnego aby chciało się wstać .

- powinni zrobić podsumowanie dnia np. o godz. 00:00 , najlepiej w parach

- powinni przywrócić osoby , których w stacji , teraz trudno dostrzec "jak igły w stogu siana"
pani Ewa Gajewska i inni ???

Zastanawia mnie fakt , dlaczego jeżeli to Polsat News tnie koszty , to prawie wszyscy czołowi reporterzy Wydarzeń przeszli do Polsat News .

Strasznie dwie redakcje , się zmieszały te dwa zespoły dziennikarskie , Wydarzenia powinny działać swoja drogą , a PN swoją . Tak ja było to na początku . Choć to jedna stacja , to strasznie wszystko zlało się w jedność , NIE POWINNO TAK BYĆ

Na koniec trochę sentymentu

Brakuje mi tego Polsatu News z okresu , początkowego czerwiec 2008 do początków roku 2010 , to było coś za czym się tęskni . Teraz to wszystko takie monotonne
przyjaciel strony
09-08-2011 22:06

dokładnie PN juz ponad 1.2 udziału w rynku i rosnie powinni inwestowac i działac osobno z wydarzeniami a nie Na Polsacie i w PN to samo o 15.50 i 18.50 zamiast ciąc koszty troszke zainwestowac i bedzie ponad 2% udziału.
jestem zawsze
09-08-2011 22:07

Ewelinę Kopic w Nowym Dniu zastąpił Bartosz Kurek można by powiedzieć konkurencja dla Jarosława Kuźniara z tvn24.
Awatar
piszę coraz więcej
12-08-2011 17:30

Ktoś się orientuje dlaczego Polsat nie stosuje w adresach mailowych domeny polsat.pl lub polsat.tv? Stosuje dłuższą polsat.com.pl. domeny .pl sa rozpoznawane i zapamiętywane przez wszystkich. Jeśli coś się dzieje w Polsce, np. tak jak teraz, wykoleił się pociąg, to widz tvn ma prosty adres - kontakt24@tvn.pl, widz TVP INFO - twoje@tvp.info a Polsat News ma "długi" mail. news@polsat.pl byłby łatwiejszy do zapamiętania.

Czy to jest oficjalna strona PN na FB?
http://pl-pl.face...3322010246
Jeśli tak to dlaczego ktoś z PN nie daje codziennie rano rozpiski z gośćmi w Nowym Dniu? O tej i o tej rozmowa z tym i tym o tym i o tym. Nie ma osobnej strony, FB byłby dobrym zamiennikiem. Może redakcja zasugeruje im takie rozwiązanie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-08-2011 18:03

Polsat stosuje tylko domenę pocztową polsat.com.pl. To pozostałość po dawnych czasach icon_wink. Tak, to profil oficjalny.

Ważna sprawa. Trwa program specjalny w Polsat News. Prowadzą go wspólnie Agata Słysz i Artur Kaczmarski. Program ma związek z wykolejeniem się pociągu TLK w Kiełczówce. Na miejscu jest już Marcin Wąsiewicz, reporter stacji. Leci tam też Newscopter Polsat News.
Awatar
stały bywalec
12-08-2011 18:43

Jak dla mnie to katastrofa .
Wydanie specjalne , zamieniło się , jakby to nazwać zupełną dezorientację i chaos prezenterów .

A to Kaczmarski raz za razem przerywa Agacie Słysz .

Lub "mamy połączenie z M. Wasiewiczem , Marcinie słyszymy się ? " , a za chwilę "jednak nie mamy połączenia"

Kompletna porażka , jak ich słuchałem .

Zupełnie ta dwójka nie nadaje się do takich sytuacji , zero współpracy i zgrania !
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-08-2011 18:45

Wiesz, nie ma co narzekać, bo to sytuacja nieplanowana, więc wszystko dzieje się niespodziewanie. Trochę sobie wchodzili w słowo, ale nie było źle. Za to połączyli się telefonicznie chyba z wszystkimi możliwymi osobami, przez co mieli cały czas świeże informacje icon_smile.
Awatar
stały bywalec
12-08-2011 18:56

MN napisał(a):
Wiesz, nie ma co narzekać, bo to sytuacja nieplanowana, więc wszystko dzieje się niespodziewanie.

Nie ważne , że to sytuacja niespodziewana , są profesjonalistami , to nie zdarzyło się raz lub dwa tylko cały czas !
Sapiący Wasięwicz to nic miłego , w dodatku przy kilku łączeniach tel. nic nie szło zrozumieć .

MN napisał(a):
Za to połączyli się telefonicznie chyba z wszystkimi możliwymi osobami, przez co mieli cały czas świeże informacje icon_smile.

Jak dla mnie to nie wszystko

A tak wogóle to co robiła tam Słysz , przecież począwszy od 17:00 , informacje prowadził Kaczmarski , lepiej gdyby jedna osoba prowadziła , lub się zmieniali .
Udostępnij ten temat