Mocna stroną PN jest to , że nie ma dużo publicystyki , i co chwila masz serwisy informacyjne .
Co do zmian :
- powinni nadawać , tak jak to było kiedyś do 00:15 , a nawet jeszcze dłużej ( do 01:00 )
- powinni w końcu założyć tą , cholerną stronę internetową ( przy okazji jest to wkurzające , jak im nie wstyd )
-powinni nie tylko ciąć wydatki , bo skoro widownia rośnie , raczej stacja powinna się rozwijać , jak to wcześniej zauważacie
-powinni usunąć twarze J. Wrzesniewskiej-Siegier i Stroińskiego w informacjach , niech prowadzą tylko Wydarzenia o 15:50 , albo powrócą do informacji w PN , oglądając ich mam wrażenie , że tylko oni zostali w stacji , frustrujące twarze , jak widzę to ... (Natomiast pani Gozdyra mi nie przeszkadza , jako jedyna ma przyzwolenie prowadzić co chce i kiedy chce )
W poranku też z resztą monotonia , Kacprzak i te jego niby żarty . Ha ha ha ...

Brak Kopic dokucza , już od dawna !!! Powinni dać kogoś żywego , radosnego aby chciało się wstać .
- powinni zrobić podsumowanie dnia np. o godz. 00:00 , najlepiej w parach
- powinni przywrócić osoby , których w stacji , teraz trudno dostrzec "jak igły w stogu siana"
pani Ewa Gajewska i inni ???
Zastanawia mnie fakt , dlaczego jeżeli to Polsat News tnie koszty , to prawie wszyscy czołowi reporterzy Wydarzeń przeszli do Polsat News .
Strasznie dwie redakcje , się zmieszały te dwa zespoły dziennikarskie , Wydarzenia powinny działać swoja drogą , a PN swoją . Tak ja było to na początku . Choć to jedna stacja , to strasznie wszystko zlało się w jedność , NIE POWINNO TAK BYÄ
Na koniec trochę sentymentu
Brakuje mi tego Polsatu News z okresu , początkowego czerwiec 2008 do początków roku 2010 , to było coś za czym się tęskni . Teraz to wszystko takie monotonne