Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-09-2011 17:22

Polsat News wprowadził jingle ogłoszeń społecznych. Są one takie same, jak jingle reklamowe, ale elementy pomarańczowe "przemalowano" na zielono.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-09-2011 20:48

Sobotnie przedwyborcze debaty gospodarcze będą emitowane regularnie. Przez te debaty i te czwartkowe z liderami partii ramówka Polsat News trochę się "psuje", bo przesuwane są inne propozycje programowe, ale cóż icon_wink.
jestem zawsze
19-09-2011 21:57

Skoro Debaty wróciły do ramówki to może i Co do minuty po wyborach powróci?
Awatar
ekipa moderatorska
20-09-2011 19:13

Jak podaje Tomasz Machała na swojej stronie, wczorajsze wydanie Gościa Wydarzeń miało rekordową oglądalność. 300 000 widzów, trzykrotnie więcej niż zwykle. Wszystko dzięki gościowi, Januszowi Palikotowi.

http://kampaniana...palikotem/
jestem zawsze
20-09-2011 19:35

Robert Bernatowicz już nie tylko prowadzi Giełdę Komentarzy, ale Biznes Informacje dziś prowadził je o 18.30 czyżby przeszedł do redakcji biznesowej i może zastąpił Przemysława Talkowskiego, który od października będzie prowadził na głównej antenie Polsatu program Państwom w Państwie, a co do Gościa Wydarzeń i jego oglądalności bardzo się ciesze może przebije nie długo Fakty po Faktach.
jestem zawsze
21-09-2011 15:48

Bartosz Kurek prowadził dziś Giełdę Komentarzy, pewnie ściągają bardziej znane twarze z Polsat news do TV Biznes nawet jeśli program leci na dwóch antenach.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2011 17:26

Pasowałoby pośledzić, czy nie wyrzucili (lub coś w tym stylu) czasem niektórych prowadzących z TV Biznes. Jerzego Piasnego to już nie widziałem parę miesięcy.

Aha i w sumie już się nie dziwię, że Polsat News zamówił tańszy sondaż telefoniczny Homo Homini na dzień wyborów, skoro "Wieczoru wyborczego" w ogóle nie będzie na głównej antenie.
Edytowane przez MN dnia 21-09-2011 18:07
Awatar
ważna osoba
21-09-2011 18:32

Z sondażami to bywa różnie, zwłaszcza przed samymi wyborami. Ĺťadne nie dają gwarancji przewidzenia wyniku w 100% dlatego tańsza metoda badania zamówiona w Homo Homini zanadto mi nie przeszkadza. W zasadzie kto wie czy w drugiej kolejności nie zacytują także wyników sondażu dla TVP i TVN? icon_smile

Co do rezygnacji z emisji programu wyborczego w Polsat News na głównej antenie to myślę, że jest to dobra decyzja. Wystarczy że ok. 21:00 zarówno w Jedynce jak i TVNie takie programy będą emitowane. Nie wszyscy tego dnia będą przecież wyczekiwać wyników tuż po zamknięciu lokalów (zważywszy między innymi na średnią frekwencję wyborczą). Byłoby świetnie gdyby sposób realizacji "Wieczoru wyborczego" był na podobnym poziomie jak ten z wyborów prezydenckich.
Udostępnij ten temat