Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2011 18:42

Myślę, że już niedługo Polsat News poinformuje, jak to będzie wyglądać icon_smile. Wzorem wyborów prezydenckich, studio plenerowe mogłoby być tym razem przed Sejmem, ale nie wiem, czy to jest wykonalne. Najgorzej jak wszystko będzie odbywać się w studiu PN. Nie, żeby przeszkadzało mi studio stacji, ale chyba jakoś tak za ciasno będzie tam w czasie wieczoru wyborczego.
jestem zawsze
21-09-2011 19:32

Może zaprezentują studio wirtualne podobno są w jego posiadaniu i strona internetowa mogłaby ruszyć w końcu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2011 19:39

Pewnie, że są w jego posiadaniu już od lat icon_smile. Choćby"Dzieciaki nie płaczą" z Polsat Cafe, czy "Best of" i "Pięściarze" z Polsat Play tam powstawały lub powstają icon_smile. Możliwości mają spore w tym zakresie icon_smile. Plus "Bumerang" Polsatu czy wcześniej "Informacje" przez wiele lat emitowano ze studia wirtualnego. I ostatni wieczór w związku z wyborami parlamentarnymi w TV Biznes też był częściowo w studiu wirtualnym icon_smile.

[center]
tvpolsat.info/images/news/wyborytvbiznes7.jpg
[/center]

Zresztą, warto sobie przypomnieć, jak Polsatowi wyszedł "Wieczór wyborczy" 4 lata temu, jeszcze na antenie TV Biznes icon_smile: http://tvpolsat.i...admore=847.
Edytowane przez MN dnia 21-09-2011 19:44
jestem zawsze
21-09-2011 19:44

To skoro mają to ciekawe dlaczego nie wykorzystują jego dla potrzeb nie tylko wieczorów wyborczych, ale i Polsatu News nie które programy mogły by być nadawane z tegoż studia np Polska Wybiera i Polska Wybiera liderzy, To był Dzień i8 To był Dzień na Świecie oraz kiedyś Co do minuty i nowe jakieś programy?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2011 19:47

Za Polsatem się nie nadąży icon_wink. Ale może 9 października coś ich natchnie i to studio wirtualne wykorzystają. Oby icon_smile. Przydałoby się takie odświeżenie, bo tak to wszystko "leci" z jednego studia.
jestem zawsze
21-09-2011 20:53

Zobaczymy, poczekamy co Polsat wymyśli i jak przeprowadzi wieczór wyborczy 9 października.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-09-2011 17:15

To w sumie się doczekaliśmy, bo program "Państwo w państwie" będzie miał nowe studio icon_smile. Będzie emitowany od 19:30 do 20:00 na antenach Polsat News i Polsatu głównego, a od 20:00 do 20:15 tylko w Polsat News, przez co "To był dzień" będzie rozpoczynać się później icon_smile.

Więcej: http://tvpolsat.i...dmore=3381.
jestem zawsze
23-09-2011 11:26

Czemu nikt jeszcze nie napisał o tym, że na antenie Polsatu News zawita program popularnonaukowy? icon_wink
Program będzie nosił tytuł Copernicus, będzie trwał zaledwie 23minuty, a będzie poświęcony wszystkim dziedzinom nauki, a dokładniej pisząc w programie będą przedstawiane i wyjaśniane najnowsze wynalazki i odkrycia zarówno z Polski, jak i ze świata.
Polsat News to kanał informacyjny, ale wydaje mi się, że będzie to dobry pomysł tylko szkoda, że taki krótki. Te 23 minuty to tak naprawdę nic. Program jeszcze nie zacznie się, a skończy się.
Pierwszy odcinek w Sobotę, 26 września o godzinie 19:35, a prowadzącym będzie Alicja Leśniak.
Post napisany na podstawie wieści z media2.pl icon_smile
Udostępnij ten temat