Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-09-2011 19:43

Słaby ten program, jak na razie. Widać, że jest współfinansowany przez Ministerstwo Nauki, bo najpierw wywiad z panią minister, a potem przechwałki. To jest jakiś program propagandowy? Na dodatek straszna czcionka na belkach.
jestem zawsze
24-09-2011 19:47

Jakość samego obrazu też pozostawia wiele do życzenia. Jakość podobna do tej z TV Biznes.
O, nie i LTE. icon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-09-2011 19:50

Nie no, zaraz padnę. To rzeczywiście jest program propagandowy. Propagandę sieje trochę Ministerstwo, a trochę Cyfrowy Polsat. Jednym słowem, nie warto tracić czasu na oglądanie.
jestem zawsze
24-09-2011 19:53

Jest i DL i dalsza propaganda. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą wyglądały lepiej. Mogliby np. pokazać, jak funkcjonuje platforma satelitarna od strony technicznej bez przedstawiania oferty, promocji i cen. icon_wink
jestem zawsze
29-09-2011 11:08

MN napisał(a):
Wzorem wyborów prezydenckich, studio plenerowe mogłoby być tym razem przed Sejmem, ale nie wiem, czy to jest wykonalne. Najgorzej jak wszystko będzie odbywać się w studiu PN.

azek84 napisał(a):

Może zaprezentują studio wirtualne podobno są w jego posiadaniu i strona internetowa mogłaby ruszyć w końcu.

Jak już wiadomo zarówno marzenie o studio plenerowym przed Sejmem, jak i o studio wirtualnym zostanie zrealizowane. W studio przed Sejmem rozmowy z politykami będą prowadzić Dorota Gwryluk oraz Jarosław Gugała natomiast w studio wirtualnym pierwsze sondażowe wyniki wyborów zaprezentuje Klaudiusz Slezak. Nie zabraknie też studia Polsat News, w którym to Agnieszka Gozdyra będzie prowadziła rozmowy z ekspertami oraz publicystami.
PS. O stronie internetowej nic nie słychać. icon_wink
jestem zawsze
29-09-2011 11:22

Skąd wiesz, że tak podaj link do tych informacji.
Awatar
ekipa moderatorska
29-09-2011 11:40

Wszystko, jest w aktualnościach na stronie 1pol:

http://www.polsat...index.html
jestem zawsze
29-09-2011 11:57

Ciekaw jestem co zrobią jak będzie paskudna pogoda ze studiem plenerowym i czy rzeczywiście będzie to studio wirtualne w prezentacji wyników czy jak poprzednio w studiu Polsat news w grafice 3D, wyborach prezydenckich też tak miało być w grafice 3D przedstawiała z innej części studia Polsat news.
Ciekaw jestem kto poprowadzi wyborcze Wydarzenia może to będzie Magda Sakowska.
Zamiast Gugały powinien być Tomasz Machała w parze z Dorotą Gawryluk sprawdzili się podczas II tury wyborów prezydenckich w zeszłym roku.
Edytowane przez azek84 dnia 29-09-2011 12:15
Udostępnij ten temat