Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-10-2011 16:45

Jest już nowa reklamówka 'Wieczoru wyborczego". Podobna do poprzedniej, ale bez Jarosława Gugały.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-10-2011 17:41

Wczoraj Polsat News pokazał klasę icon_smile. Oglądałem praktycznie cały "Wieczór wyborczy" i naprawdę nie mam się za bardzo do czego przyczepić. No oczywiście pomijam sondaż Homo Homini, ale to już temat na inną dyskusję.

Przede wszystkim świetnie wyglądało studio przed Sejmem. Prowadzący pewnie zmarzli, ale co zrobić icon_wink. Ściany budynku były bardzo ciekawie oświetlone. Poza tym wykorzystano projektory. Wszystko to dało ciekawy efekt. Plus te "świecące" drzwi w centrum, które tak ładnie wyglądały i dobra praca kamer.

[center]
tvpolsat.info/images/news/ww11z1.jpg
[/center]

Z kolei studio Polsat News też bardzo dobrze przemeblowano. Wykorzystano rzadko widoczną tylną ścianę, na której jest tapeta z fragmentem grafiki Polsat News. Do tego to niebieskie oświetlenie dało ładny efekt. Fotele i podest też umieszczono w innym miejscu.

[center]
tvpolsat.info/images/news/ww11z3.jpg
[/center]

Studio wirtualne też wypadło dobrze, tym bardziej, że to była pierwsza prezentacja wyników w takim studiu. Grafika nie była przekombinowana, czytelna. Klaudiusz Slezak radził sobie bardzo dobrze.

[center]
tvpolsat.info/images/news/ww11k.jpg
[/center]

Tylko też sondaż zamącił, ale co zrobić. Oby następnym razem Polsat News skorzystał z usług TNS OBOP.
Edytowane przez MN dnia 17-10-2011 18:37
Awatar
ważna osoba
10-10-2011 17:44

Dziś wydłużono Nowy dzień na Polsacie, nie wiem dokładnie do której bo ja oglądałem do 8.30. Szkoda że nie informowano wcześniej o tym że będzie dłużej.A co do wieczoru wyborczego to zdecydowanie lepszy od TVP.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-10-2011 17:53

Do 09:00 icon_smile. Było to zapowiadane, np. u nas icon_smile: tvpolsat.info/new...dmore=3397, ale rzeczywiście w programie tego nie uwzględniono.
Edytowane przez MN dnia 12-10-2011 16:04
Awatar
bywam tu czasem
10-10-2011 21:57

Bardzo dobry wieczór wyborczy w PN. Niestandardowe belki "SZTAB PO" itp., brak większych wpadek, osobne studio 3D (niestety nie za ciekawe). Klaudiusz Slezak był idealnym gospodarzem studia wirtualnego, nie spodziewałem się że tak dobrze sobie poradzi icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-10-2011 16:03

Chyba mamy nowego reportera Polsat News w Lublinie icon_smile. Jest to Łukasz Dubaniewicz.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
12-10-2011 16:25

Tak, widziałem w Wydarzeniach i chciałem o tym napisać właśnie icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-10-2011 18:38

Rober Bernatowicz chyba na stałe zadomowił się w "Giełdzie komentarzy" i "Biznes Informacjach".
Udostępnij ten temat