Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
01-11-2011 18:07

Są rzeczy których w na zywo sie nie pokazuje,ta nalezala do jednich z nich, A co Ty robiłes o tej godzinie to mi wisi i powiewa.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-11-2011 18:17

Popieram Jacka. TVN HD chciałby oglądać śmierć na żywo, ale ja nie i rodziny tych pasażerów też na pewno nie. Są rzeczy, których emitować nie wolno. Niestety, telewizja tak się zdziadziała, że szkoda mówić.
Awatar
stały bywalec
01-11-2011 18:57

MN napisał(a):

Popieram Jacka. TVN HD chciałby oglądać śmierć na żywo, ale ja nie i rodziny tych pasażerów też na pewno nie. Są rzeczy, których emitować nie wolno. Niestety, telewizja tak się zdziadziała, że szkoda mówić.

Nie mów co ja bym chciał oglądać bo nie wiesz, a stacje informacyjne są od pokazywania ważnych wydarzeń.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-11-2011 18:59

A czy PN tego nie pokazywał? Pokazywał, tylko o wiele mniej tabloidowo.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-11-2011 20:52

Wiktor Bater chyba już nie jest korespondentem Polsat News, bo według Presserwisu Polsat szuka nowego reportera w Moskwie. Przyznam, że pana Batera już dawno nie wiedziałem na antenie Polsat News, więc chyba wszystko się zgadza. Szkoda.
Awatar
stały bywalec
09-11-2011 21:04

Dlaczego szkoda? Bater kiedyś na antenie TVN pokazał na co go stać (w sensie negatywnym) i stacja zrezygnowała wtedy z niego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-11-2011 21:12

Nawet najlepsi popełniają błędy icon_wink. Szkoda, bo jakoś lubię pana Batera. Oby Polsat szybko znalazł jego następcę.
Awatar
stały bywalec
09-11-2011 21:31

MN napisał(a):

Nawet najlepsi popełniają błędy icon_wink.

Zgadza się, ale wejście na antenę na żywo będąc całkowicie pijanym to raczej karygodne.
Udostępnij ten temat