Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-12-2011 18:54

Grzegorz Kozak został wysłany do Moskwy, aby relacjonować wybory. Niestety, nie jest to stałe zastępstwo za Wiktora Batera.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-12-2011 17:02

Widziałem ostatnio, że Bartosz Kwiatek prowadził "Encyklopedię zdrowia", ale chyba tylko w zastępstwie icon_smile. Ten program prowadzą też Monika Zalewska i Małgorzata Mikulska-Rembek, a w przeszłości prowadziła go Ewelina Kopic.
Awatar
stały bywalec
05-12-2011 20:29

Zuzanna Falzmann już wróciła , słyszałem , widziałem w ten weekend , był reportaż .
A Bartosz Kurek już zadomowił się na dobre w informacjach 1polnew (jestem ciekaw czy to na dłużej czy nie ?)
Za to zupełnie zniknęła z anteny Agata Słysz .
rozkręcam się
05-12-2011 22:38

Myślę, że Bartosz Kurek na stałe wszedł do informacji, ja się cieszę bo bardzo dobrze prowadzi i ma taki sympatyczny głos o wiele lepiej niż Maciej Stroiński poszedłbym dalej powinien Stroińskiego zastąpić w Wydarzeniach 15.50.
bywam tu czasem
05-12-2011 22:58

Małgorzata Mikulska-Rembek jest w ciąży, Bartosz Kwiatek ją zastępuje i to prawda, że jest sympatyczny.
Natomiast co do Macieja Stroińskiego, to absolutnie się nie zgadzam - ma jeden z najlepszych głosów nie tylko w Polsacie, ale w polskich telewizjach w ogóle. Jest wiarygodnym prowadzącym, bardzo dobrze dopasowanym do 15.50 i 18.50 zresztą też. Powinien Wydarzenia prowadzić jak najczęściej, za to skrzecząca pani Wrześniewska działa mi na nerwy i powinna chyba już trochę odpocząć.
rozkręcam się
05-12-2011 23:50

Ja pisałem o Bartoszu Kurku a nie Bartoszu Kwiatku! Nie wiem co ma wspólnego Małgorzata Mikulska-Rembek, przecież ona nie prowadzi Informacji.
bywam tu czasem
05-12-2011 23:58

Kwiatek i Mikulska-Rembek pojawił się we wcześniejszych postach i to było odniesienie.
A Bartosz Kurek jest maksymalnie zmanierowany. Cały czas robi dziwne miny, dziwnie intonuje zdania, poza tym brak mu wiedzy i obycia w sprawach pozaekonomicznych. Jest z redakcji biznesowej i to widać - to go kręci, a inne tematy nie bardzo. Jak dla mnie jest wyluzowany aż za bardzo. Nie podoba mi się to.

Pan Maciej jest uniwersalny i spokojny na antenie, opanowany. Taki powinien być prowadzący głównych wydań informacji, wydarzeń.
Awatar
stały bywalec
09-12-2011 17:16

Marek Kacprzak pojawił się w informacjach o 17:00 i pewnie będzie prowadził całe pasmo .
Jestem zaskoczony jego obecnością w Informacjach 1polnew , ciekawe czy po tylko sporadycznie
czy będzie się pojawiał regularnie .

Jeśli chodzi o wieczorne pasmo informacji , to zawsze prowadził Artur Kaczmarski , a teraz go już dobry czas nie widać !
Udostępnij ten temat