Polsat News - dyskusja ogólna

rozkręcam się
09-12-2011 18:47

Też jestem zaskoczony pojawieniem się Marka Kacprzaka w informacjach bardzo dziwne już całą trójka z Nowego Dnia prowadzi informacje zarówno Bartosz Kurek i Mariusz Abramowicz.
Już właśnie nie widziałam Artura Kaczmarskiego i Agaty Słysz oraz też dziwne pojawienie się Agnieszki Gozdyry w Informacjach pasma popołudniowego wcześniej tego nie prowadziła bo prowadzi To był Dzień to wszystko jakieś dziwne a może szykują się jakieś poważane zmiany w Polsat News?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-12-2011 19:25

Pan Artur pracuje też w dubbingu i może po prostu jest zajęty tamtą pracą. Pewnie wróci niedługo icon_smile.
rozkręcam się
09-12-2011 19:36

Uważam,że powinni wyrzucić z Polsatu News Artura Kaczmarskiego jest najgorszym prowadzącym Informacje w historii Polsatu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-12-2011 17:48

Dzisiaj nie pokazano magazynu "Copernicus". Czyżby to już koniec krótkiej przygody z tym programem?
Awatar
stały bywalec
10-12-2011 18:56

Chyba tak! icon_cry
rozkręcam się
11-12-2011 14:45

Czy wiecie coś na temat programu Teleobiektyw, który nadawany jest od grudnia w soboty o 23.15 wczoraj prowadził Jarosław Gugała zobaczyłem końcówkę czy ktoś wie co to za program nie było wcześniej żadnej informacji?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-12-2011 17:07

Wczoraj był pierwszy odcinek, choć program był już wcześniej uwzględniany w programie. Jest to program realizowany z Uniwersytetem Warszawskim, dokładniej ich telewizją studencką. Wczoraj tematem były kapele podwórkowe. Ogólnie, program dość średni i nie wiem, co on ma na celu icon_wink. Jest realizowany w studiu tej telewizji studenckiej.
jestem zawsze
11-12-2011 17:14

Program nie był tylko o kapelach podwórkowych, a także o muzyce klasycznej oraz disco polo. Można powiedzieć, że dyskutowano o "obciachowych" rodzajach muzyki.
Jakość obrazu katastrofalna i lepiej by było gdyby ten program realizowali, w którymś ze studio Polsatu albo w ogóle. icon_wink
Udostępnij ten temat